Mućkalica kao iz restorana: Recept koji će oduševiti sve gurmane

Mućkalica je naše tradicionalno jelo koje potiče sa juga Srbije, a koje se sastoji od sočnih komada svinjskog mesa i ukusnog povrća kao što su: paprika, luk i paradajz. Fino ukrčkana i dobro začinjena, mućkalica je pravi delikates za sve istinske gurmane.Mućkalica se priprema prilično jednostavno, a ono što daje poseban prepoznatljiv šmek ovom jelu jeste meso ispečeno na roštilju, a isto tako možete pripremiti i paprike, za još intenzivniji ukus. Začine možete prolagoditi sebi, i po potrebi dodati malo ljute paprike, a jelo takođe nakon pripreme možete kratko zapeći u rerni. U nastavku pogledajte kako da ukusnu gurmansku mućkalicu pripremite u kućnoj verziji:

Related posts

Najbolja posna pica – hrskava, ukusna i gotova za 30 minuta

Riblja čorba, recept koji je savršen za dane posta

Prestanite da kuvate pirinač na šporetu: Ova jednostavna tehnika daje savršen rezultat za samo 12 minuta