Mućkalica kao iz restorana: Recept koji će oduševiti sve gurmane

Mućkalica je naše tradicionalno jelo koje potiče sa juga Srbije, a koje se sastoji od sočnih komada svinjskog mesa i ukusnog povrća kao što su: paprika, luk i paradajz. Fino ukrčkana i dobro začinjena, mućkalica je pravi delikates za sve istinske gurmane.Mućkalica se priprema prilično jednostavno, a ono što daje poseban prepoznatljiv šmek ovom jelu jeste meso ispečeno na roštilju, a isto tako možete pripremiti i paprike, za još intenzivniji ukus. Začine možete prolagoditi sebi, i po potrebi dodati malo ljute paprike, a jelo takođe nakon pripreme možete kratko zapeći u rerni. U nastavku pogledajte kako da ukusnu gurmansku mućkalicu pripremite u kućnoj verziji:

Related posts

Sirup od nane: Recept za napitak koji će vas odmah osvežiti

Recept nedelje: Kolač sa borovnicama

Parmiđana: Savršen letnji ručak bez mesa po receptu slavnog italijanskog kuvara