Ukusno i zasitno varivo koje je odličan predlog za posni ručak

Dobar ručak ne podrazumeva uvek meso, a varivo koje vam danas predlažemo je najbolji primer za to. Ukusna kombinacija leblebija, boranije, te drugog povrća i začina, ne samo da će jako prijati vašem stomaku, već će organizmu obezbediti i dovoljnu količinu masti i proteina.Boranija je puna i drugih važnih hranljivih materija, posebno minerala kao što su magnezijum, kalijum i kalcijum. Osim toga, ovo varivo može biti i odličan predlog za hranljiv i zasitan ručak, ukoliko postite. Recept, koji prenosimo sa sajta Zadovoljna.hr, pogledajte u nastavku:U varivo možete staviti i smrznutu boraniju, ali u tom slučaju, stavite je oko pet do deset minuta pred kraj kuvanja da se ne bi previše raskuvala.

Related posts

Recept za džem od kajsija sa kojim nema greške

Domaći liker od kupina – recept za uživanje tokom cele godine

Tropski koktel na štapiću: Savršeno letnje osveženje