Često jedete žitarice za doručak? Stručnjaci upozoravaju na moguće zdravstvene rizike

Fondu je mnogo više od otopljenog sira – evo zašto ga Švajcarci obožavaju Švajcarska kuhinja je bogata, raznovrsna i odslikava uticaje njena četiri jezika i kulturnih regija – nemačke, francuske, italijanske i retoromanske. Iako je ova zemlja poznata po vrhunskoj čokoladi i sirevima, njena gastronska ponuda je puno bogatija, a među ukusnim tradicionalnim specijalitetima, posebno se izdvaja fondu – čuveno jelo od otopljenog sira, u koje se umaču kockice hleba, i koje se jede dok je vruće!

Related posts

Imate povišen pritisak? U svoju jutarnju rutinu dodajte ovaj napitak, savetuju kardiolozi

Gastritis, ulkus, refluks: Najčešće bolesti želuca i kako ih prepoznati

Kad ste pod stresom posežete za masnom hranom? Ovaj napitak smanjuje negativan efekat te navike