Početna » PRE OPERACIJE OTIŠLA NA ODMOR S MUŽEM I DECOM: Pevačica bila na pregledu, pa saznala lošu vest – progovorila o agoniji!

PRE OPERACIJE OTIŠLA NA ODMOR S MUŽEM I DECOM: Pevačica bila na pregledu, pa saznala lošu vest – progovorila o agoniji!

by admin

Milena Vučić suočila se s ozbiljnim zdravstvenim problemom, a nakon operacije i izlaska iz bolnice je otkrila kroz šta je prošla.

 Milena Vučić o bolesti i operaciji dojke Izvor: Instagram/vuchicmilena

Pevačica Milena Vučić, koja se na vrhuncu karijere povukla kako bi se posvetila porodičnom životu, otkrila je da je operisana nakon što je otkrila promenu na dojci, zbog čega se odmah obratila lekaru i, srećom, na vreme. O tome ranije nije želela da priča, a onda se obratila putem društvenih mreža i otkrila da se dobro oseća i poručila da je svest o preventivi najvažnija.

Sada je ispričala detaljnije sa čime se suočila i kroz kakvu agoniju je prošla. Na Instagramu je objasnila da je samoinicijativno otišla na pregled dojki nakon što je uočila promenu, a da je ubrzo završila na onkologiji. Najveća podrška pevačici su bili suprug Nikola Burovac, sestra i majka.

“Samo saznanje da postoji promena me je iznenadilo. Imala sam sreću što sam na osnovu svoje intuicije uradila pregled. Po prirodi nisam plašljiva osoba, ali sam ovog puta prvi put osetila strah. Najveći mir mi je ulio doktor koji me je pregledao, potom Nikola, sestra i majka. Pripremila sam se, zakazala intervenciju i otišla na odmor sa Nikolom i decom. Taj period mi je bio potreban da se opustim i vratim sigurna i opuštena sa puta”, ispričala je i dodala da je kliniku napustila i da čeka rezultat poslednjeg nalaza.

Izvor: Instagram/vuchicmilena

“Sve što se meni desi mislim lako ću rešiti, ja sam jaka, mogu sve. Važno mi je bilo da znam kakav je postupak, zbog dece koja su navikla da provode vreme sa mnom. Međutim, doktor mi je objasnio da intervencija kratko traje, da ću ubrzo moći normalno da funkcionišem. Hvala Bogu, bilo je tako kao što je rekao. Ne mogu reći da je to što se meni desilo strašno. Teško su mi pale priče koje sam čula, a dešavaju se ženama. Nikada ranije nisam lično upoznala osobe koje imaju ozbiljnije intervencije, pa sam smatrala da je ‘meni lako’. Bilo bi dobro da se više edukujeno, budemo pažljivi i odgovorni prema sebi. Ne treba paničiti, ali treba biti prizeman i biti nežan prema svom telu i zdravlju. Očigledno je da je svaki redovan pregled jako važan“, poručila je Milena Vučić.

Izvor: MONDO

Slični članci

Ostavite komentar