Sve bolje Grdeličko leto 2023.

Dragi čitaoci,

S ponosom i uzbuđenjem izveštavamo o spektakularnom Grdeličkom letu 2023, koje nas je oduševilo ne samo tradicionalnim manifestacijama već i nezaboravnim koncertima poznatih izvođača. U saradnji s Domom kulture Grdelica, ova godina donela nam je neponovljive umetničke trenutke i emocije koje će dugo ostati urezane u sećanjima svih nas.

Poznati bend Lexington, sa svojim pesmama i pozitivnom energijom, zapalio je binu i publiku svojim hitovima koji su pevali svi uglas. Njihova energija i harizma osvojile su srca svih prisutnih, a Grdeličko leto je uz njihov koncert doživelo nezaboravan muzički vrhunac.

Dinča, popularni pevač čije su pesme postale pravi hitovi, nije ostao ništa manje impresivan. Njegovo snažno i emotivno izvođenje dirnulo je srca svih posetilaca, a njegova veza s publikom (svojim grdeličanima) stvorila je posebnu atmosferu na koncertu.

Takođe, tu je bio i Mirza Selimović, izvanredan interpretator i vokalni virtuoz, čiji su nastupi uvek posebno emotivni i snažni. Njegove balade su dotakle duše prisutnih, a svi su uživali u posebnom trenutku kad su zapevali zajedno.

Zahvaljujući saradnji sa Domom kulture Grdelica, Grdeličko leto 2023 postalo je više od običnog kulturnog festivala. Uzbuđenje koje su izazvali Lexington, Dinča i Mirza Selimović, dodatno je učvrstilo ugled ovog događaja kao jednog od najznačajnijih kulturnih dešavanja u našem regionu.

Naša redakcija je imala priliku pratiti svaki trenutak ovog nezaboravnog Grdeličkog leta, i s ponosom smo izveštavali o svakom događaju, deleći radost i emocije sa našim čitaocima.

Posebno želimo da izrazimo zahvalnost Domu kulture Grdelica na čelu sa Markom Trivunićem i izvanrednoj organizaciji i trudu koji su uložili kako bismo doživeli ovo magično letnje putovanje kroz umetnost i muziku.

Srdačno,

Redakcija Grdelica.rs

Related posts

Zatvaranje Grdeličkog leta uz Mirzu Selimovića

Grdelička regata 2023.

Grdeličko Leto 2023.