IT

Mislite da ste obrisali istoriju pretraživanja na Google-u? Postoji još jedan korak

Uobičajeno je da ljudi pokušavaju izbrisati svoje podatke pritiskom na „Ctrl“+“H“ na tastaturi ili klikom na tri tačkice u gornjem desnom uglu Chrome-a i odabirom stavke „History“. Korisnici zatim mogu odabrati „Clear browsing data“.

Međutim, kako biste se u potpunosti rešili podataka povezanih s vašim računom, potrebno je da preduzmete još jedan skriveni korak. Kako biste izbrisali svoje podatke s Google-a, prvo morate kliknuti ikonu profila u gornjem desnom uglu pored pomenute tri tačke. Nakon toga ćete kliknuti na „Manage your Google Account“, što će vas dovesti do ekrana s brdom opcija, piše NY Post, a prenosi Večernji list.

Related posts

Da li dete od četiri godine može da programira: Kako najmlađi uče da razumeju tehnologiju?

Naučnici iz Gugla uklonili ključnu zaštitu iz AI sistema: Šta se dogodilo nakon toga?

Najduži most na svetu dug je gotovo 165 kilometara: Toliko je veliki da se njegova veličina teško može sagledati sa zemlje