Početna » Zatvaranje Grdeličkog leta uz Mirzu Selimovića

Zatvaranje Grdeličkog leta uz Mirzu Selimovića

by admin

Mirza Selimović, popularni pevač, donosi uzbuđenje i zabavu u Grdelicu svojim specijalnim nastupom u sklopu zatvaranja Grdeličkog leta. Ovo jedinstveno događanje odvija se samo jednom godišnje, pa je 28. jula u 21 sat na gradskom trgu prilika koju ne smete propustiti.

Grdeličko leto je poznato po svojim raznovrsnim i uzbudljivim programima, ali specijalni nastup Mirze Selimovića obećava nezaboravan doživljaj. Pevač će se popeti na scenu i pružiti publici spektakularan nastup s nekim od njegovih najpoznatijih hitova.

Nakon što Mirza završi svoj koncert, začinićemo kraj ovogodišnjeg Grdeličkog leta impresivnim vatrometom. Spektakl svetlosti i boja obasjaće nebo i simbolično označiti završetak ovog festivala koji je bio ispunjen sjajnom zabavom.

Svi stanovnici Grdelice i posetioci iz okolnih mesta pozvani su da prisustvuju ovom posebnom događaju. Očekuje se veliki broj ljudi na trgu koji će uživati u muzici Mirze Selimovića i učestvovati u svečanom zatvaranju Grdeličkog leta.

Ako želite da doživite nezaboravnu noć, dođite na gradski trg 28. jula u 21 sat i pridružite nam se u slavlju. Vidimo se na zatvaranju Grdeličkog leta uz Mirzu Selimovića i vatromet koji će obeležiti kraj ovog sjajnog festivala!

Izvor: Grdelica.rs

Slični članci