Početna » Grdeličko Leto 2024: Spektakl koji ne smete propustiti!

Grdeličko Leto 2024: Spektakl koji ne smete propustiti!

by admin

Pripremite se za nezaboravno iskustvo jer Grdeličko leto 2024. počinje u petak, 12. jula! Ove godine, trg u Grdelici će biti centar zabave i uzbuđenja, sa početkom programa u 21 čas.

Grdelička regata, jedna od najuzbudljivijih manifestacija, održaće se već u subotu, 13. jula. Spust kreće ispod Plavog mosta u Grdelici tačno u 11:59 minuta, pružajući vam priliku da uživate u predivnim pejzažima i adrenalinskoj avanturi.

Veče 13. jula rezervisano je za MOTO SKUP GRDELICA 2024., koji počinje u 20 časova na trgu u Grdelici. Ovo je događaj koji ljubitelji motora ne smeju propustiti! Uz to, očekuje vas i rok koncert koji će dodatno zagrejati atmosferu.

Svoj nastup će imati neke od najvećih muzičkih zvezda našeg prostora – Boris Režak, AL Dino i Darko Filipović. Očekuje vas veče puno energije, odlične muzike i nezaboravnog provoda.

Grdelica će ovog jula postati epicentar zabave, sporta i muzike. Dođite i budite deo najvećeg letnjeg događaja u regionu! Ne propustite priliku da budete deo istorije – Grdeličko leto 2024. čeka na vas!

Slični članci