Početna » JELENA I SLOBA BROJE SITNO, PEVAČ STRAHUJE OD JEDNE STVARI: Sve je spremno za dolazak sina, a evo šta se stalno pita!

JELENA I SLOBA BROJE SITNO, PEVAČ STRAHUJE OD JEDNE STVARI: Sve je spremno za dolazak sina, a evo šta se stalno pita!

by admin

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena spremni su za dolazak prinove, a termin za porođaj je veoma blizu – kraj februara.

 Sloba Radanović o Jeleninom porođaju
Izvor: Instagram/jeja.radanovic

I Jelena i Sloba su veoma nestrpljivi i sve je spremno za dolazak mališana, pa tako i kuća koju su samo zbog toga renovirali i proširili onako kako su zamišljali. Sloba je sada otkrio od čegastrahuje u vezi sa porođajem, jer uvek postoji mogućnost za neke nepredviđene okolnosti iako su Jelena i on oko bebe sve isplanirali i dogovorili sa lekarima.

“Uglavnom je sve to isplanirano već, ali mi prođe nekad kroz glavu gde ću se zadesiti u tom momentu ukoliko se desi nešto nepredviđeno, ali mislim da će sve biti onako kako Bog kaže“, izjavio je Sloba.

Nedavno je prvi reagovao na izjavu Jovane Jeremić o Kosovu, a sada je na pitanje o voditeljki Pinka samo dva puta ponovio: “Ko?“.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar