Početna » Grdelička regata 2023.

Grdelička regata 2023.

by admin

Iskusite uzbuđenje Grdeličke regate – najuzbudljivijeg događaja koji povezuje ljubitelje prirode i pruža nezaboravno iskustvo puno adrenalina! Pridružite se ostalim učesnicima dok se spuštate niz prelepu Južnu Moravu i otkrijte neverovatnu avanturu koja će vas ostaviti bez daha.

Organizuje je poznati Dom kulture u Grdelici, ova spektakularna manifestacija je više od obične regate. Ona nas podseća na važnost očuvanja našeg dragocenog okruženja, okuplja prirodne zaljubljenike iz svih krajeva. Osim toga, pruža priliku da se družite, stvarate nova prijateljstva i doživite radost zajedništva.

Označite 16. jul u svojim kalendarima jer tada u 11:59 časova započinje nezaboravno putovanje Grdeličkom regatom! Avantura počinje kod prelepog Plavog mosta u Grdelici i vodi vas sve do slikovitog Dobrotina. Ne brinite se za prevoz do startne tačke i povratak kući – obezbedili smo besplatan prevoz za sve učesnike regate.

Ali to nije sve! Nakon uzbudljivog spusta, pripremili smo obilan ručak sa osvežavajućim pićem koje će vas osvežiti i zadovoljiti vaše ukuse. Ovo je samo jedan deo naše posvećenosti da vaša Grdelička regata bude potpuno ispunjena, kako tokom takmičenja, tako i nakon njega.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se pridružite Grdeličkoj regati i postanete deo nezaboravne avanture. Rezervišite svoje mesto već danas i pripremite se za nezaboravno iskustvo koje će vas inspirisati i ostaviti trag u vašem srcu.

Vidimo se na Grdeličkoj regati!

Slični članci