Početna » Druženje sa ljubimcima na Kalemegdanu: Samsung vam donosi nezaboravanu avanturu

Druženje sa ljubimcima na Kalemegdanu: Samsung vam donosi nezaboravanu avanturu

by admin

Kompanija Samsung Electronics poziva sve ljubitelje pasa, kao i one koji razmišljaju o udomljavanju, da se pridruže druženju sa krznenim drugarima, koje će se održati od 17. do 18. juna na Kalemegdanu, u okviru festivala “Ulični psi”.

Samsung zona biće otvorena od 10 do 20 časova. Vlasnici ljubimaca će imati priliku da dovedu svoje kuce i uživaju u raznim aktivnostima, zonama za fotografisanje pasa, prostorima za igru i posebnim poslasticama.

U subotu 17. juna od 17 časova prisutni će moći da se opuste uz piće dobrodošlice, a zabavljaće ih DJ koji će uz zvuke ambijentalne muzike upotpuniti atmosferu. Zvanično otvaranje događaja, proglašenje pobednika nagradnog konkursa INSTADOG #BeyondEpic i dodela nagrada biće od 18 časova. Odabrane su najbolje fotografije i video snimci najslađih njuški, a biće uručene čak 23 nagrade – za drugo i treće mesto predviđeni su poklon vaučeri u iznosu od 6.000 dinara koje dobitnik može iskoristiti u prodavnicama Pet centara u Beogradu, dok najoriginalnija fotografija je osvojila Samsung Galaxy S23 Ultra.

Gosti će moći da uživaju zajedno sa svojim ljubimcima u izložbi odabranih pobedničkih fotografija pasa i raznim aktivacijama, ali i da saznaju nešto novo o psima, što do sada nisu znali. U zonama za slikanje, moći će da naprave super fotografije, da zabeleže trenutak igre, zanimljive situacije i poglede svojih kuca, ali i da vide kako fotografisanje kućnih ljubimaca izgleda najnovijim Samsung Galaxy S23 Ultra pametnim telefonom. Uz malo kreativnosti i najbolje mogućnosti koje ovaj telefon pruža, mogu se uhvatiti svi detalji i posebnosti krznenih prijatelja.

“Kabina za vrištanje i lajanje” koja meri frekvenciju zvuka, biće prilagođena specijalno za pse i njihove vlasnike. Najglasnijih pet parova čekaju poklon kutije sa igračkama i hranom za kuce. Dok će “slikarska radionica šapama” biti odlična prilika da vlasnici sa svojim ljubimcima naprave prava mala umetnička dela i super se zabave.

Grumeri će prisutnima pokazati kako da na najlakši način neguju svog ljubimca, ali i kako da pomognu napuštenim psima koje niko ne primećuje. Oni će će higijenskim šišanjem, skraćivanjem kose oko očiju, ispod nogu i repa, kao i skraćivanjem noktiju pomoći i onim napuštenim psima koje budu dovela Udruženja ili pojedinci, kako bi im povećali šanse da pronađu novi dom.

Od marta Samsung zone su bile postavljene na više lokacija u Beogradu u okviru inicijative „Vidi više od boje“ kroz objektiv kamera najnovijeg Samsung Galaxy S23 Ultra telefona, koju je kompanija Samsung pokrenula u saradnji sa udruženjima za brigu o životinjama Beta i Spans. Ovim sloganom, lider u oblasti tehnologije i mobilne telefonije posvetio se buđenju svesti o značaju udomljavanja pasa kojima je za sreću, osim hrane i krova nad glavom, potrebna i ljubav. Na zvaničnom sajtu kompanije nalaze se fotografije neodoljivih njuškica poput Ričija, Dunje, malog Pere, Lili i drugih. Ovi psi imaju svoje dirljive priče, napušteni su ili su rođeni na ulici, a kompanija Samsung se zalaže za to da ovim krznenim lepotanima pruži novu šansu u srećnom domu. Od početka kampanje, u regionu je udomljeno više od 60 pasa.

Druženje sa ljubimcima na Kalemegdanu biće nezaboravna avanturu za ljubitelje pasa i potencijalne vlasnike. Sačuvajte ove datume, dođite sa porodicom i prijateljima i kroz razne aktivnosti i zanimljive radionice povežite se sa kucama i saznajte više o njima. Za dodatne informacija o događaju posetite web stranicu https://www.samsung.com/rs/smartphones/vidi-vise-od-boje/.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Slični članci

Ostavite komentar