Početna » Animirana avantura „Moja vila šeprtlja“ stiže u naše bioskope

Animirana avantura „Moja vila šeprtlja“ stiže u naše bioskope

by admin

Na radost najmlađe publike, od četvrtka 16. februara, u domaće bioskope stiže preslatka filmska priča Moja vila šeprtlja (My Fairy Troublemaker).

Violeta, radoznala i luckasta vila se izgubila u ljudskom svetu. Da bi se vratila u svoj vilinski svet, ona se udružuje sa dvanaestogodišnjom devojčicom Maksi i otkriva svoju pravu sudbinu.

Violeta je na obuci da postane zubić vila, ali umesto da stvara zabavne igračke kao prava zubić vila, sve što ona uspeva da napravi su… ljubičice. Sada joj predstoji godišnji ispit: Samo vile koje ga polože dobijaju dragulj uz pomoć kojeg mogu da pređu iz ljudskog u vilinski svet, kako bi sakupile mlečne zube i stvorile igračku.

Naravno, Violeta slavno pada na ovom ispitu. Ali ona ne bi bila Violeta ako bi je to sprečilo u bilo čemu. Ne časeći časa, ona krade misiju i dragulj od najbolje učenice Jolande i tako se ušunja u ljudski svet.

Tada ona završava u Maksinoj novoj sobi, i njih dve polaze u nezaboravnu avanturu.

Animirana avantura „Moja vila šeprtlja" stiže u naše bioskope 2
Foto: Taramount film promo

Film je sinhronizovan na srpski jezik a glasove glavnim likovima pozajmili su Đurđina Radić, Darija Vračević, Nemanja Živković, Branislav Platiša, Milan Tubić, Dušica Novaković, Viktor Majer, Bojan Hlišć, Mateja Vukašinović, Tatjana Dimitrijević, Marko Marković i Ognjen Drenjanin. Za režiju sinhronizacije bila je zadužena Dušica Novaković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Slični članci

Ostavite komentar