Početna » Bilbord proglasio najbolje repere i reperke svih vremena

Bilbord proglasio najbolje repere i reperke svih vremena

by admin

Povodom 50. godišnjice hip hopa, portal Billboard objavio je listu 50 najboljih repera i reperki svih vremena, piše index.hr.

Niki Minaž našla se na 10. mestu liste, čime je zvanično postala jedina žena na listi deset najboljih, a time i najbolja reperka svih vremena

„Ona je nedvosmisleno utrla put sledećoj generaciji ženskih reperki, dok je u isto vreme gradila nasleđe čiji uticaj nije ograničen na hip hop svet“, pojasnili su.

Kada je reč o reperu broj jedan, na samom vrhu liste našao se Džej-Zi. Billboard je primetio da se on takođe učvrstio kao poslovni čovek.

Bilbord proglasio najbolje repere i reperke svih vremena 2
Foto: EPA/TRACEY NEARMY CROPPED VERSION OF epa03490220

„Možda postoje drugi reperi koji bi mogli tvrditi da mu pariraju za tron, ali jednostavno ne postoji niko ko se može meriti s njegovom celokupnom karijerom – njegovom dugovečnošću i širinom njegovih postignuća“, napisali su.

Brojni fanovi ubrzo nakon objave liste izrazili su svoje (ne)zadovoljstvo izborom na društvenim mrežama.

„Džej-Zi je među 10 najboljih, ali ne i najbolji“, „Nadam se da nisu ozbiljni. Lil Simz i Lorin Hil su bolje od Niki i nisu jedine“, „Ne treba nam Billboard da potvrdi ove opštepoznate činjenice. To je kultura“, pisali su Tviteraši.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Slični članci

Ostavite komentar