Početna » Čuveni horor dobija još jedan nastavak nakon četvrt veka?

Čuveni horor dobija još jedan nastavak nakon četvrt veka?

by admin

Horor film Znam šta ste radili prošlog leta iz 1997. godine mogao bi da dobije nastavak, a na njemu navodno radi kompanija Sony Pictures.

Kako je prvobitno napisao Deadline, Dženifer Kejtlin Robertson trebalo bi da režira nastavak ovog filma, a pregovori su u toku sa Dženifer Lav Hjuit i Fredijem Princom Džuniorom, zvezdama originalnog ostvarenja.

Navodi se još i da bi za scenario trebalo da bude zadužena Lea Mekendrik, dok bi originalni producent Nil. H. Moric takođe trebalo da ponovi to zaduženje.

Film Znam šta ste radili prošlog leta donekle je zasnovan na istoimenoj knjizi Lois Dankan iz 1973. godine, a glavne uloge tumače Dženifer Lav Hjuit, Fredi Princ Džunior, Sara Mišel Gelar i Rajan Filip.

Četiri prijatelja slučajno pregaze nepoznatu osobu i otarase se tela, ali misteriozni ubica kreće da ih progoni godinu dana kasnije, tvrdeći da zna njihovu tajnu.

Uspeh filma doveo je do nastavka Još uvek znam šta ste radili prošlog leta naredne godine, ali on je dobio mahom negativne kritike.

Uprkos tome, snimljen je i film Uvek ću znati šta ste radili prošlog leta, koji uopšte nema nijednog člana originalne glumačke postave i koji niko ne smatra kanonom.

Takođe, servis Prime Video probao je da priču ispriča ponovo u novoj seriji 2021. godine, ali ni taj projekat nije zaživeo.

Izvor: Indie Wire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Slični članci

Ostavite komentar