Početna » BESNA SAM, ODAKLE VAM TE INFORMACIJE?! Tea Tairović se oglasila posle skandala – demantovala “i hapšenje i lisice”!

BESNA SAM, ODAKLE VAM TE INFORMACIJE?! Tea Tairović se oglasila posle skandala – demantovala “i hapšenje i lisice”!

by admin

Pevačica Tea Tairović rekla da je nastup u Švedskoj protekao u najboljem redu

 Tea Tairović demantovala da je uhapšena
Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Tei su navodno nakon nastupa stavljene lisice, pored nje je sve vreme bio policajac i iako je menadžer potvrdio da je policija svim pevačima koji su nastupali proveravali ugovore, Tea Tairović je sve demantovala. Ona navodi da nije privođena i da je nastup prošao regularno.

Ne znam šta da kažem povodom tih pisanja, osim da sam veoma besna i da ne znam otkud te informacije. Niti sam hapšena, niti privođena, niti mi je policija stavljala lisice na ruke. Sve je u najboljem redu, a nastup u Švedskoj je protekao sjajno, kao i uvek. Nema mesta tim spekulacijama”, rekla je Tea za Pink.rs.

Tairovićeva se i prošle godine našla u centru skandala kada je objavljeno da je privedena naaerodromu u Nemačkoj. Kod nje je finansijka policija tada navodno pronašla 70.000 evra, što je njen menadžer tada demantovao. On je rekao da nije reč o finanskijskom prekršaju, već da je problem nastao zbog dužine njenog boravka u Šengen zoni. Pevačica je tada puštena nakon nekoliko sati ispitivanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar