Početna » BIO U FINALU U ZVEZDAMA GRANDA, PA UŠAO U ZADRUGU: Cobe se zbog UVREDA povukao sa scene, a ovako sada izgleda! (FOTO)

BIO U FINALU U ZVEZDAMA GRANDA, PA UŠAO U ZADRUGU: Cobe se zbog UVREDA povukao sa scene, a ovako sada izgleda! (FOTO)

by admin

Slobodan Batjarević Cobe je bio jedan od miljenika publike, a ovako on sada izgleda.

 Screenshot 2021-10-10 100454
Izvor: YouTube/ Cobe Batjarevic_ Official /printscreen

Sa 18 godina je oženio dugogodišnju devojku Anu sa kojom ima dvoje dece, ćerku Slađanu i sina Nebojšu. Cobe se 2012. godine povukao iz javnosti jer je, kako se navodilo, bio povređen uvredljivim komentarima koji su se ređali ispod pesme “Gel, gel kupujem”. Numeru je napisao Dragan Kojić Keba, ali se publici nije svidela pa su ga mnogi prozvali.

Međutim, nekoliko godina kasnije, odlučio je da se vrati na muzičku scenu i snimi novu pesmu, a Cobe je čak bio i deo Zadruge 2. Pevač je govorio o životu u Nemačkoj i otkrio gde sada živi. “Nigde nije bolje nego tamo gde si rođen i gde si odrastao. Posle korone sin je odlučio da se preseli u Berlin jer ima mnogo prijatelja tamo. Korona je bila samo kap koja je prelila čašu da se odluči na taj korak. Hvala Bogu super mu je tamo, živi srećno, zdrav je i to je najbitnije”, rekao je pevač i dodao:

“Kada sam ja u pitanju živim na relaciji Srbija- Nemačka. Takav način života prati me već dvadeset godina unazad. Ništa se posebno nije promenilo. Deca su mi u Nemačkoj, jedino to je novo, ali je najbitnije da su zadovoljni.”

Ovako sada izgleda Slobodan Batjarević Cobe:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar