Početna » BOLEST ME NE ZANIMA, TIME NEKA SE BAVE LEKARI: Ovako je Zoran Kalezić govorio kada je saznao dijagnozu – Prkosim svemu!

BOLEST ME NE ZANIMA, TIME NEKA SE BAVE LEKARI: Ovako je Zoran Kalezić govorio kada je saznao dijagnozu – Prkosim svemu!

by admin

Pevač narodne muzike Zoran Kalezić, koji je preminuo danas, pre izvesnog vremena saopštio je javnosti da se suočio sa najtežom borbom, kada je saznao da boluje od opake bolesti.

 GetOriginalImageByIdsfgfgnfn.jpg
Izvor: YouTube/ RTS Najlepše narodne pesme – Zvanični kanal

Pevač Zoran Kalezićnapustio nas je danas posle duge i teške borbe sa karcinomom pluća. Jednom prilikom je, gostujući u jednoj emisiji, otkrio kako se nosi sa saznanjem da je bolestan.

“Ja sam na vreme očima dušu napojio lepotom i shvatio šta je novac. A šta ja novcem mogu da kupim? Mogu da kupim par godina života. Borim se sa ovim kancerom, i onda malo da poboljšam neku terapiju. Ali ništa mnogo. Ne mogu da se spasem”, rekao je pevač i dodao da je i  dalje posvećen muzici, a da dijagnozi prkosi.

“Nikad nisam prestao da se bavim muzikom. Mene bolest ne interesuje, time nek se bave lekari, neka oni leče moje kancere kako znaju, ja ću da živim ovako kako živim do kraja. Ne želim sažaljenja, prkosim svemu ovome što je dijagnoza, prkosim jer pripadam onim ljudima koji su rešili da se bave najlepšom stvari, a to je muzika. Ja sam pripremio CD sa devet novih pesama, a najponosniji sam na baladu koju sam posvetio ženi Ireni – ‘Pesma o Ireni’, koja će biti nešto najlepše što sam uradio u karijeri “, rekao je Zoran nedavno za Republiku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar