Početna » CELA SRBIJA PRIČA O VEZI S KUMOM, A OVAKO JE IZGLEDALA PRE VIŠE OD 10 GODINA: Anđelka rasla pod šatrom u Požarevcu!

CELA SRBIJA PRIČA O VEZI S KUMOM, A OVAKO JE IZGLEDALA PRE VIŠE OD 10 GODINA: Anđelka rasla pod šatrom u Požarevcu!

by admin

Glumica Anđelka Prpić je na početku karijere radila kao voditeljka emisije “48 sati svadba”

 Anđelka Prpić vodila emisiju 48 sati svadba
Izvor: ATA Images/Amir Hamzagic

Anđelka će se po drugi put ostvariti u ulozi majke, jer iz prvog braka ima desetogodišnjeg sina, a osim po ulogama u domaćim serijama i filmovima, Prpićka se proslavila i u emisiji koju je vodila dvehiljaditih. U pitanju je emisija “48 sati svadba”.

“Radila sam emisiju ’48 sati svadba’, i to sam radila jedno leto. Sve kolege koje su me savetovali i želeli mi dobro, svi su bili protiv toga. Rekli su mi da ne prihvatim, u fazonu šta ćemi to, to je ‘treš’. Međutim, ja sam iz Požarevca, odnosno jednog sela oko Požarevca, sada su svi u Beču kako je to obično bilo u našem kraju. Meni je taj naš mentalitet u DNK, to kako se slave svadbe, običaji, muzika pod šatrom, igranje kola, Moravac, Vlaško. Ja to ne bi imala gde više da pokažem, a znam sve da ih igram”, ispričala je Anđelka, pa je dodala:

“Znam i Moravac, i Vlaško, Užičko, sve. Vlaško kolo je ozbiljan kardio. Na tim svadbama na kojima sam bila kao klinka, jer sam praktično odrasla pod šatorom, sve slike iz detinjstva sa mamom i tatom su mi ispod šatora. Ja sam ih uvek pitala: ‘Da li ste me vodili negde drugde, o čemu se radi?’ Vodio me tata i na Marakanu, to su neke uspomene koje vučem, da ne kažem traume”, ispričala je Anđelka u emisiji “Amidži šou”.

Ovako je izgledala pre:

Izvor: RTV Pink/printscreen

Pogledajte snimak iz emisije:

Anđelka u 48 sati svadba
Izvor: YouTube/pera peric

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar