Početna » ĆERKA SRPSKE PEVAČICE I FUDBALERA JE DOKTOR NAUKA I PRAVA LEPOTICA! Roditelji ponosni na nju – Ne znam odakle joj snage!

ĆERKA SRPSKE PEVAČICE I FUDBALERA JE DOKTOR NAUKA I PRAVA LEPOTICA! Roditelji ponosni na nju – Ne znam odakle joj snage!

by admin

Sanja Đorđević ne krije koliko je ponosna na svoju ćerku Ivanu koja je vrlo posvećena obrazovanju i usavršavanju.

 Sanja Đorđević ćerka Ivana doktor nauka Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Poznata domaća pevačicaSanja Đorđević, važi za jednu od lepših žena na estradi, a njena ćerka je nasledila tu lepotu.

Pevačica je ćerku dobila sa fudbalerom Petrom Đorđevićem, a za razliku od roditelja Ivana nije zainteresovana za javni svet. Posvećena je obrazovanju i profesionalnom usavršavanju i u 30. godini postala doktor nauka. Ovaj uspeh doneo je veliku radost u porodicu Đorđević. Sanjina naslednica u Srbiji je završila osnovne studije prava, nakon čega je otišla na master studije sportskog prava u Švajcarskoj.

“Kao što znate, Ivana je posle studija prava u Švajcarskoj polagala diferencijalni ispit da bi mogla i tamo da bude pravnik. Takođe, u Cirihu je završila i master za sportsko pravo. Mislila sam da će se zadržati na tome, ali njena želja je bila da položi i pravosudni ispit. Zaista ne znam odakle joj snaga, ali sam ponosna na sve što je uradila. Imala je da nauči 7.000 strana, polagala je osam ispita i nije imala pravo da padne nijedan, jer bi u suprotnom morala sve iz početka”, rekla je Sanja jednom prilikom za “Kurir”.

Izvor: MONDO

Slični članci

Ostavite komentar