Početna » DOŠAO JE RED NA MENE, KAKO LUTKICU DA PRESKOČE OTROVČINE?! Kaća Živković OPET kuburi sa zdravljem, otkrila sve detalje!

DOŠAO JE RED NA MENE, KAKO LUTKICU DA PRESKOČE OTROVČINE?! Kaća Živković OPET kuburi sa zdravljem, otkrila sve detalje!

by admin

Katarina Živković se požalila na zdravstveno stanje, ističući da je šesti put za dva meseca bolesna.

 katarina živković
Izvor: instagram/katarina_zivkovic_official

Sezona je gripa, ali Katarina Živković nije otkrila uzrok svog zdravstvenog stanja. Naglasila je da je šesti put za dva meseca bolesna, kao i da “ne zna da li je više tužna ili besna”. Ona je na Instagramu objavila snimak toplomera i istakla da joj se smučilo što duže vreme kuburi sa zdravljem.

“Kako baš ovu senzibilnu i krhku lutkicu da preskoče otrovčine kojima nas truju, svašta, molim vas, uozbiljite se, zašto sam ja bolje od većine?”, napisala je Kaća, a mnogi pretpostavljaju da se pevačica otrovala hranom. Nastavila je: “Došao je red i na mene. Ovo je već peti ili šesti put za dva meseca i iskreno, ne znam da li sam više tužna ili besna, u stvari sam i jedno i drugo, plus veoma gladna”.

Podsetimo, Kaća je u jednom intervjuu priznala da ima insulinsku rezistenciju, odnosno metabolički poremećaj zbog kog njeno telo ne reaguje na insulin. Insulinska rezistencija se još definiše i kao predijabetično stanje.

“Radila sam analizu krvi i tako su mi otkrili insulinsku rezistenciju. Morala sam iz korena da promenim režim ishrane, da potpuno izbacim ugljene hidrate, a onda i način života. Pojačala sam trening i zato sam i smršala. Više nemam višak kilograma, koji sam dobila na nervnoj bazi. Meni su svi ostali rezultati savršeni, problem je samo taj insulin”, rekla je Kaća jednom prilikom za Svet i dodala:

“Morala sam da prestanem da se nerviram za svaku glupost kao pre, da jedem dobru i zdravu hranu, da treniram i pratim sva uputstva lekara. Bioritam mi je i dalje poremećen, pa i kada nemam obaveze i ne radim, pre pet ujutru ja ne mogu da zaspim, ali ipak se trudim da se maksimalno odmaram kada ne radim”, rekla je Kaća.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)

Slični članci

Ostavite komentar