Početna » ISPLJUVAO MEGAN, PA NASRNUO NA MENE I OBORIO ME! Princ Hari otkrio ŠOK detalje odnosa s Vilijamom, palata u panici!

ISPLJUVAO MEGAN, PA NASRNUO NA MENE I OBORIO ME! Princ Hari otkrio ŠOK detalje odnosa s Vilijamom, palata u panici!

by admin

Princ Vilijam je nasrnuo na brata Harija i oborio ga na zemlju zbog Megan Markl, otkrivaju odlomci knjige “Spare”.

 Kejt Vilijam Megan.jpg
Izvor: Profimedia/Pool Photo

Princ Hari i Megan Markl ne prestaju da šokiraju javnost ispovestima iz života britanske kraljevske porodice, koju su napustili 2020. godine. Posle serijala “Hari i Megan” koji je mnoge iznenadio, mlađi sin kralja Čarlsa sada je u autobiografiji objavio da ga je brat, princ Vilijam, napao i oborio na zemlju!

Princ Hari je svoju knjigu nazvao “Spare”, odnosno “rezerva”, misleći na frazu o kraljevskim porodicama koje uvek imaju najmanje dvoje dece – prestolonaslednika i “rezerve”. U knjizi je napisao da ga je princ Vilijam fizički napao i oborio na zemlju i izvređao Megan Markl.

“Svađa je izbila u našoj kući u Londonu 2019. godine, rekao sam mu da se ponaša iracionalno, a on je nazvao Megan teškom, nevaspitanom i svađalicom. Odgovorio sam mu da mi ponavlja kao papagaj ono što štampa piše o njoj, a onda je počeo da urla na mene”, prisetio se princ.

Izvor: Profimedia

“Zgrabio me je za kragnu, pokidao mi ogrlicu i bacio me na zemlju. Pao sam na činiju za vodu našeg psa, koja je pukla. Ostale su mi vidljive povrede, modrice i posekotine od komada činije, na leđima. Ležao sam na podu ošamućen, a onda sam ustao i rekao mu da izađe napolje”, napisao je princ Hari.

Vilijam mi je odgovorio – hajde, vrati mi udarac. Tako smo se svađali kada smo bili deca. Odbio sam i on je otišao, malo kasnije se vratio i izvinio. Okrenuo se na izlasku i rekao mi da Megan ne mora da zna za incident. Pitao sam, misliš za napad? Odgovorio mi je da me nije napao”, napisao je on.

Princ Hari dalje piše da inicijalno nije obavestio Megan o napadu, već je najpre pozvao svoju terapeutkinju. Megan Markl je za tuču saznala tek kada je primetila povrede na njegovim leđima.

Izvor: Profimedia

Odlomke iz knjige objavio je britanski “Gardijan”, a “Dejli mejl” piše da je velika misterija kako su novinari uspeli da se dokopaju primerka autobiografije princa Harija, pošto je izdavač “Pingvin haus” preduzeo mnoštvo mera kako nijedna reč ne bi “iscurila”. Knjiga princa Harija “Spare” izlazi početkom sledeće nedelje a već je na listi bestselera u pretprodaji na sajtu “Amazon”.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)

Slični članci

Ostavite komentar