Početna » ISPOVEST BOJANOVE SUPRUGE NAKON OPERACIJE TEK ROĐENE ĆERKE: Iskreno o agoniji koju je preživela – “Biram teži put…”

ISPOVEST BOJANOVE SUPRUGE NAKON OPERACIJE TEK ROĐENE ĆERKE: Iskreno o agoniji koju je preživela – “Biram teži put…”

by admin

Aleksandra Vasković, supruga Bojana Vaskovića iz Leksingtona, oglasila se nakon svega što je prošla po rođenju ćerkice Helene.

 Aleksandra Vasković o operaciji tek rođene ćerke
Izvor: Instagram / _mrs.vaskovic_

Aleksandra Vasković se oglasila na Instagramu i ispričala svoju priču – koliko joj je bilo teško, kako su se ona i Bojan izborili sa svime, kao i koliko je zahvalna svim ljudima na nesebičnoj podršci. “Nisam očekivala toliku količinu, da kažem, podrške. Znam da ste divni svi koji me pratite. Mnogo mi je značilo u tim kriznim momentima, vi koji ste se javljali s vašim iskustvima, što roditeljskim, što ličnim. Mnogo je bustovalo to tu veru, zaista je istina da kada se mnogo ljudi moli za istu stvar, ta energija se povećava i povećava”, počela je svoju priču Aleksandra u obraćanju na Instagramu, pa nastavila.

Izvor: Instagram/_mrs.vaskovic_/printscreen

“U tim momentima nisam delila taj osećaj podrške od strane lekara i čitavog tima koji je vodio kako mene, tako i Helenu i ceo njen oporavak. To je potpuno drugi nivo i nešto bez čega ne mogu da zamislim da bi ovaj proces išao ovako pozitivno, da nisam naišla na te ljude. Definitivno nikada neću moći da se zahvalim doktorki koja je prihvatila da vodi moju trudnoću. Ona je jedna riznica ljudskosti i znanja. Ona mi je bila puna podrška, gde smo zaista, u svakom smislu, delile da život treba podržati i da se za njega treba boriti. Na kraju je ishod ovakav kakav jeste. Naravno, otkrivanje urođene srčane mane je posebna stvar koja nije imala veze s tim visokim rizikom na početku same trudnoće.

“Inače, reč je o srčanoj mani, transpozicija velikih krvnih sudova, gde život nije moguć ukoliko se ne reši operativno. To je bio jedan stresan period. Ono što je kruna ove životne priče jeste čitav karidio-hirurški tim koji besprekorno funkcioniše, a ja sam znala da će moje dete biti u najboljim mogućim rukama. Proces je bio dug, istrajali smo i na kraju je ishod ovakav kakav jeste. Poenta ove priče nije da mi pišete da sam super i hrabra, svaka majka je hrabra! Poenta je da će u životu biti raznih situacija i moj moto je da se trudim da uradim ispravnu stvar i u tim situacijama se uključuje moj kritički um, gde ne želim da prihvatam bilo čije misli. Biram teži put, za mene je to ispravan put“, poručila je Aleksandra. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar