Početna » JE L’ SI VEĆ POČELA, ČAVKO?! Žestoki okršaj u Zvezdama Granda – Marija se obrušila na Viki, a kandidate IZREŠETALA!

JE L’ SI VEĆ POČELA, ČAVKO?! Žestoki okršaj u Zvezdama Granda – Marija se obrušila na Viki, a kandidate IZREŠETALA!

by admin

Marija Šerifović i Viki Miljković se nisu složile oko mišljenja u vezi sa kandidatima, pa je izbila svađa i pale su teške reči.

 KomboBox - 2 Slike.jpg
Izvor: YouTube/Zvezde Granda

U novoj epizodi muzičkog takmičenja Zvezde Granda emitovanoj u subotu, došlo je do razmirica među članicama žirijaMarije Šerifović i Viki Miljković zbog jednog kandidata, pa su pale i teške reči. Marija je dala svoje glasove takmičarima Nedimu Bećiroviću i Mariji Stamenković, a potom ih povukla.

“Kada sam videla da je ipak i Boske glasao, ja sam povukla jer inicijalno nisam planirala da im dam glasove. Da im on nije dao, dala bih ja, jer smatram da nisu baš za preglasavanje i ispadanje. Meni je ovo bilo dosadno. Kandidatkinja broj jedan – imaš lepu energiju, potrudila si se da imaš lepu haljinu, sve je to ok, ali nije bilo ubedljivo. Kandidat broj dva – toliko ovih trilera, mislim ti znaš da pevaš, ali to trpanje trilera je previše. Izgledaš kao da si došao da odneseš nekome poštu, ne mislim na garderobu, nego na govor tvog tela”, kao i uvek je Marija Šerifović bila iskrena, a Viki Miljković, koja je takmičareva mentorka, nije bila zadovoljna njenim komentarima, pa joj je odgovorila da se dečko ne bavi pevanjem.

Je l’ si već počela, čavko?! Nemoj, molim te, početak je drugog kruga, ja s tobom želim da sklopim mir. Ne želim dramu, ne želim tuču, ne želim hitnu pomoć, molim te, nemoj upadati u reč članovima žirija. Jedino ti to ovde radiš, jedino ti! Dečko, ili se probudi ili lepo uzmi čekić, zidaš kućice i živiš kao Bog”, sručila je Marija sve bez dlake na jeziku.

“Zašto vama to smeta? To je oduvek tako bilo i biće, pa ne možete samo vi da pričate i ja da klimam glavom. Dok ja dođem na red, zaboravim šta sam htela da kažem. Ovaj dečko je početnik, radi pošteno i pravi kućice i želi da postane pevač! Zar nije šteta da on ne bude pevač? Pa kako možemo mi od njega za dva dana da napravimo da bude Šerif Konjević, treba vremena! Da li vi čujete koliki je on potencijal?!”, nastavila je Viki, čiji snimak s početka karijere se pojavio na društvenim mrežama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar