Početna » KINEZI SU BROJ 1, KUPUJEM NA KILOGRAME: Nada Topčagić otkrila gde se oblači i priznala da se “bockala”, a NIJE PLATILA!

KINEZI SU BROJ 1, KUPUJEM NA KILOGRAME: Nada Topčagić otkrila gde se oblači i priznala da se “bockala”, a NIJE PLATILA!

by admin

Nada Točagić je već decenijama uvek originalno obučena, a evo gde nabavlja svoje stvarčice i šta je na sebi popravljala.

 Nada Topčagić kupuje kod Kineza i ne plaća estetske korekcije Izvor: TV Prva//screenshot

Nakon što je s porodicom provela Božić i otkrila novogodišnje želje, ali i kako protiče slavlje u njenom domu, pevačica Nada Topčagić koja je prošle godine doživela veliki uspeh, otkrila je i gde se oblači. Decenijama je na sceni i trudi se da uvek bude originalna, pa se njeni stajlinzi često komentarišu.

Iako se njene koleginice trude da na njima sve bude papreno skupo, Nada Topčagić nema taj problem, jer, kako kaže, redovna je i kod Kineza. Na pitanje da li se oblači u second hand-u, odgovorila je: “Uvek! Kupujem sve što mi se svidi. Kod Kineza je broj jedan, nekad na kilograme kupujem materijale, pa mi moja šnajderka šije stvari“.

Osvrnula se i na estetske korekcije, koje su postale normalni “trend” kod estradnih zvezda, naročito onih u zelim godinama, a evo da li je i Nada poklekla ovakvom vidu ulepšavanja. “Ništa nisam platila, to je reklama. Malo sam radila neko bockanje, ali nisam nešto preterano. Neki kažu da je kasno za mene i da je trebalo da neke tretmane radim još pre trideset godina”, izjavila je kroz smeh na snimku objavljenom na društvenim mrežama.

Izvor: MONDO

Slični članci

Ostavite komentar