Početna » KRVARILE SU MI NOGE, REKAO JE DA ĆE MI DATI 10.000 €! Maja otkrila čime sa bavila u Dubaiju – ispričala SVE DETALJE!

KRVARILE SU MI NOGE, REKAO JE DA ĆE MI DATI 10.000 €! Maja otkrila čime sa bavila u Dubaiju – ispričala SVE DETALJE!

by admin

Maja Kovačević poverila se svojim cimerkama iz Zadruge i otkrila čime se bavila tokom boravka u Dubaiju.

 Maja Kovačević o Dubaiju
Izvor: YouTube/zadrugaofficial/screenshot

Maja Kovačević, nekadašnja učesnica rijalitija Bar, sada i Zadruge 6 poznata je kao neko ko je vrlo otvoren za komunikaciju i priču o događajima iz svog privatnog života.

Nakon što je otvorila dušu i kroz suze govorila o nestanku svoje sestre, sada se poverila svojim cimerkama i pričala o svom boravku u Dubaiju. Ona je otkrila kako je izgledao njen život tamo. Zadrugarka je radila u jednom restoranu, te je do detalja govorila kako se snašla preko granice.

“Rekao mi je da će mi dati 10.000 evra. Dođem kući i ono što mi je ostalo novca dam mami. Bilo mi je čudno biti kod njih tu opet. Mi smo se čuli, on je poslovan čovek, nikada se ne zna sa njim. Pogledam račun, nije mi ništa poslao, nije kao da ima manjka para. Prošlo je mesec dana, ja moram da radim. Meni je bio trip od tog života koji sam živela. A nisam mogla da uđem u Dubai, moraš da platiš, tamo je sve pod kamerama. Ispunjavaš satima ta neka pitanja tamo. Pošalju mi na mejl sva pitanja, pa onda intervjui. Prijavila sam se za glupo mesto u restoranu, dobila sam posle bolju poziciju. Dobila sam svoj stan i prijavu, kao i hranu. Svaki dan 12 sati u štiklama, krvarile su mi noge”, rekla je Maja.

“Ti si morao da pešačiš 20 minuta do tog nekog mesta, da zapališ cigaru. Čula sam se sa nekim likom koji sređuje karte za Dubai, kazao mi je da ću ga dobiti na mejl. Imala sam para za početak tamo. Gde god se zaposliš tamo, posle 6 meseci dobijaš veću poziciju, moraš se namučiti”, rekla je Maja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar