Početna » “KUM NIJE DUGME”: Anđelka čeka bebu s porodičnim prijateljem, kolege podeljene – “Ja to nikad ne bih”

“KUM NIJE DUGME”: Anđelka čeka bebu s porodičnim prijateljem, kolege podeljene – “Ja to nikad ne bih”

by admin

Glumica Anđelka Prpić čeka dete sa venčanim kumom. Kolege je podržale, ali je bilo i onih koji kažu “da bi neke emocije trebalo suzbiti”

 Glumci o Anđelki Prpić
Izvor: ATA / Antonio Ahel

Domaći mediji svakodnevno otkrivaju nove detalje ove romanse – navodno su vezi od marta ove godine, a njen novi izabranik je bio i na večeri koju je glumica organizovala u oktobru povodom svog 38. rođendana. Anđelka kao ni njen navodni izabranik nisu do sada kometarisali ove navode, ali se za medije oglasio njen bivši muž i rekao “da može da im bude kum na venčanju“.

Sada su se povodom ove vesti oglasile i Anđelkine kolege i podržale glumicu, ali i poručile “da je neumesno komentarisati ovu vest jer svako ima pravo na svoj život”.

Glumac Saša Joksimović je svim srcem uz Anđelku jer smatra da pravoj ljubavi ne treba stati na put: “Čovek ne može da bira u koga će da se zaljubi. Podržavam ljubav, ni sam Bog ne zna ko je taj koga ćemo jednog dana voleti”. S njim je saglasan i glumac Andrija Kuzmanović koji je za Informer rekao: “Ne treba da je pogađa to to danas svako može svakog da komentariše. Anđelka je divan čovek, fenomenalan kolega i pravi prijatelj. Koga će da voli i s kim će da bude je njena stvar”.

Olga Odanović, koja dali kadar sa Anđelkom u seriji “Radio Mileva” kaže: “Žena ima pravo na svoj život, to je njena privatna stvar. Neumesno je da pričam o tome”, dok je njena koleginica Lidija Vukićević za Sprski telegraf rekla:”Svako ima pravo da kreira život kako hoće, sam snosi posledice. Ukoliko neko uradi loše, obiće mu se o glavu, ukoliko radi dobro onda još bolje. Sad svi možemo da kažemo ‘Ja to nikad ne bih’ i da se pravimo pametni, meni se konkretno nije desilo ništa slično. U toj situaciji smatram da bi emociju trebalo suzbiti zarad nekih stvari, ali očigledno neki ljudi ne misle tako”.

Glumica Eva Ras je ovim povodom poručila “kum nije dugme” i čestitala Anđelki na hrabrosti.

“Živimo u vremenu kada je sve dozvoljeno, mlada je žena, kum nije dugme. To je pre važilo, sada nije tako. Ja joj želim svaku sreću. Mislim da je hrabra jer ima još tih ljudi, ne zatucanih. Praviti život kakav je vaš život, a ne kako komšije žele, to je meni za divljenje”.

Izvor: Printscreen/Pink TV

Glumicu je ranije javno podržala udovica Olivera Ivanovića, Milena, a potom i voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić.

Slični članci

Ostavite komentar