Početna » MOJA ZIMA MOŽE DA POČNE! Olja Crnogorac izvadila silikone iz usana, pa otišla na raski odmor i ZAGRMELA u bikiniju!

MOJA ZIMA MOŽE DA POČNE! Olja Crnogorac izvadila silikone iz usana, pa otišla na raski odmor i ZAGRMELA u bikiniju!

by admin

Olja Crnogorac se javila iz toplijih krajeva i pohvalila se zmijskim telom, a otkrila je i da je imala problematično putovanje.

 Olja Crnogorac u bikiniju Izvor: Instagram/montenegrina_o/screenshot

Bivša voditeljka i učesnica Farme, Olja Crnogorac, koja je početkom nove godine izvadila silikone iz usana, zimske dane odlučila je da zameni tropskim, pa se spakovala i otišla u toplije krajeve, odakle se odmah pohvalila fotografijama u bikiniju.

Nakon napornog leta stigla je na Karibe, gde će uživati narednih dana, a svoje iskustvo s letom podelila je s javnošću putem Instagrama. “Konačno… Nakon predugog leta, svađe u avionu, nesnalaženja s novim sistemom čekiranja na francuskom aerodromu, dovukli smo se u raj. Moja zima može da počne“, napisala je Olja Crnogorac pa pokazala zmijsko telo.

Pozirala je zelenom bikiniju na peščanoj plaži i pokazala svoj delić raja, a u komentarima su joj poručili da izgleda fantastično. Zategnuto telo, trbušnjaci, vitke noge, grudi…sve je ono čime ostavlja bez teksta u 39. godini, a Olja koja je danas dizajnerka i te kako je svesna svojih kvaliteta. Prošle godine je preživela horor na letovanju u Italiji, kada je završila u bolnici, pa će joj ovo biti odmor iz snova.

Izvor: MONDO

Slični članci

Ostavite komentar