Početna » MOLIM VAS, VRATITE ME NA POSAO! Dala otkaz, pa plakala u programu uživo – voditeljka iznenadila sve: “Ne mogu ovo!”

MOLIM VAS, VRATITE ME NA POSAO! Dala otkaz, pa plakala u programu uživo – voditeljka iznenadila sve: “Ne mogu ovo!”

by admin

Voditeljka Jovana Pešić pozdravila bivše kolege, pa zaplakala u emisiji uživo.

 Jovana Pešić javila se sa Maldiva plače u emisiji
Izvor: YouTube/Grand Online

Voditeljka Jovana Pešić se sa suzama u očima oprostila od gledalaca “Grand magazina”, emisije koju je godinama vodila, a osim što je napustila ovu medijsku kuću napustila je i Srbiju i s porodicom otišla u toplije krajeve, na Maldive.

Ona je plačući odjavila svoju poslednju emisiju, a sada se mesec dana kasnije javila kako bi pozdravila svoje bivše kolege i gledaoce. Ona se uključila u program i govorila o svom odlasku, ali i o tome koliko joj televizija nedostaje. “Ko god bude slušao i gledao ovo reći će: ‘Vidi je, plakala je do nedavno, pa se smejala’, sad sam ovde gde jesam, gde mi je lepo i gde uživam sa svojom porodicom”, započela je.

“Mislim da sam donela pravu odluku da odem, bila je i više nego neophodna u mom životu zbog mog zdravstvenog stanja. Sve ide na bolje, bogu hvala, ali nedostaju mi moje kolege, režija, ljudi koji su iza kamera i sa kojima sam imala sjajnu komunikaciju. Evo, sad ću zbog njih opet da zaplačem, ali nadam se da kad se vratim sa Maldiva da ćemo otići na kafu, ručak”, reka je voditeljka koja se u suzama oprostila od kolega, a zbog istih ponovo i zaplakala.

“Sad ću da plačem, molim vas vratite me na posao, ja ne mogu ovo. U narednih par godina neću raditi sigurno, ali kad deca porastu i stasaju, kad krenu svi u školu, sigurno da ću raditi. Šta će to biti, ne znam, ali ne planiram da ceo život budem domaćica, majka ću svakako biti”, istakla je Jovana u uključenju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar