Početna » NA MOJIM PESMAMA GRADE KARIJERU, A NE TRAŽE DOZVOLU! Jašar pobesneo na mlađe kolege – opleo, pa izdvojio SAMO NJU!

NA MOJIM PESMAMA GRADE KARIJERU, A NE TRAŽE DOZVOLU! Jašar pobesneo na mlađe kolege – opleo, pa izdvojio SAMO NJU!

by admin

Jašar Ahmedovski komentarisao mlađe kolege i zamerio onima što presnime njegove pesme, a ne traže dozvolu.

 lnco6izu copy.jpg
Izvor: ATA/Images

Nakon što se na mrežama brujalo  njegovim novim fotkama i transformaciji, Jašar Ahmedovski pokazao je da i dalje živi istim životom kao i sve ove godine, ali i da maksimalno uživa u luksuzu koji je sebi obezbedio.

Pevač stanuje u centru Beograda, dok u Turskoj poseduje veliku vilu sa bazenom. Svojim dugogodišnjim radom stekao je sve što je želeo, a njegove pesme popularne su i danas. Iako dugo nije snimao, njegova stara dela sluša sve više i više mladih na Balkanu i šire.

“To je za svakog umetnika najveće zadovoljstvo da se pesme slušaju generacijski. Sada imam fanove koji dolaze na moje nastupe a imaju 16, 17 godina. To je zaista velika stvar. Ima pevača koji su pevali, ali njihove pesme su zaboravljene. Moje pesme i pesme mojih kolega koji su i sada jako aktuelni i dan danas se slušaju. Moram još jednom da naglasim da je to veliko zadovoljstvo”, ponosno je rekao Jašar.

Dok je mnogim pevačima drago kada mladi talenti prepevaju njihove poznate hitove, tvrdeći da njima čine uslugu, Jašar ima malo drugačije viđenje kada su u pitanju popularni kaveri.

“Devedesetih godina dobro se znalo ko peva i ko je oformio pesmu, ali to je stvar kulture i vaspitanja. Mislim da bi trebalo nazvati i ne samo autore. Moram izdvojiti Milicu Jokić i ovom prilikom je pohvaliti, ona je snimila jednu moju pesmu staru, ona je zvala sve jer su pravila takva. Oduševila me je i svaka joj čast. Ima dosta njih koji su moje pesme presnimili, mnogi me nisu pitali a tim kaverom su napravili karijeru, ali ovom prilikom ih neću imenovati. Kao što sam rekao to je stvar vaspitanja i kulture da pitaš starijeg kolegu ako mogu da ga nazovem kolegom ili kolegama”, iskreno je priznao Jašar.

Ovako uživa u Turskoj:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Grand)

Slični članci

Ostavite komentar