Početna » NA SAHRANI JECALA OD BOLA, SAD SE OGLASILA! Dara kroz suze o Laćinoj smrti – “Trebalo je da u januaru idemo U IZRAEL!”

NA SAHRANI JECALA OD BOLA, SAD SE OGLASILA! Dara kroz suze o Laćinoj smrti – “Trebalo je da u januaru idemo U IZRAEL!”

by admin

Dara Bubamara se oglasila nakon sahrane Milana Laće Radulovića i istakla da i dalje ne može da dođe sebi zbog smrti svog velikog prijatelja.

 Dara Bubamara nakon sahrane Milana Laće Radulovića planirali put u Izrael
Izvor: MONDO/Stefan Stojanovć

Brojne javne lićnosti došle su da upute poslednji pozdrav slavnm tekstopiscu i sinu Marine Tucaković, ali i iskažu reči podrške njegovom ocu Aleksandru Futi Raduloviću koji je sada ostao potpuno sam. Dara Bubamara bila je vrlo bliska sa čitavom porodicom Radulović, ali i Laćom sa kojim je imala velike planove.

Pevačica je tokom čitavog opela i sahrane jecala na sav glas, a odmah nakon završenog pogreba, smogla je snage i plačući, evocirala uspomene na Laću. Kako je objasnila i dalje ne može da veruje da njega više nema, ali i otkrila da je sa njim planirala i zajedničko putovanje u Izrael.

“Ne mogu da dođem k sebi još od šoka. Bila sam u Barseloni sa sinom kad sam saznala za tragediju, posle sam imala neke nastupe. Nisam stigla ni da ga ožalim. Tek me je sad stiglo sve. Ne mogu da verujem da mog Laće više nema. Jadan Futa. Radila sam ko budala u poslednje vreme i odlučila sam da uzmem slobodan januar. Uskoro će mi i izaći i njegova pesma ‘Koka roka’. Čak smo imali i plan da u januaru odemo zajedno za Izrael”, rekla nam je na početku neutešna Dara pored Laćinog groba, pa nastavlja:

“Zove on mene skoro i kaže mi na bosanskom, pošto smo tako pričali zbog mog pokojnog ćaleta: ‘J*bote, al smo uboli pesmu’… Inače, mog tatu je zvao Pera Krajišnik. Dogovarali smo se da kad se vrati sa puta, da odemo zajedno na groblje kod Marine i kod mog tate. Sad kad su mu spuštali kovčeg, pomislila sam u sebi: ‘Pozdravi mi Peru!’ Ja i dan-danas živim od Marininih pesama. Ceo život najviše njih pevam. Kažu da kad pada kiša, dok sahranjujemo nekoga, da i pokojnik plače, jer žali za životom. Mnogo je voleo život. Tuga. Neutešna sam”, rekla je uplakana pevačica.

Pogledajte fotografije sa sahrane Milana Laće Radulovića:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Kurir)

Slični članci

Ostavite komentar