Početna » NAJPOŽELJNIJA NA ESTRADI ODLEPILA ZA KOŠARKAŠEM! Tea Tairović 2 godine nije imala intimne odnose, priznala za čime PATI

NAJPOŽELJNIJA NA ESTRADI ODLEPILA ZA KOŠARKAŠEM! Tea Tairović 2 godine nije imala intimne odnose, priznala za čime PATI

by admin

Tea Tairović otkrila je ponešto o ljubavnom životu, možda čak i ono najzanimljivije – možda nema dečka, ali ima simpatiju!

 Tea Tairović dve godine bez intimnih odnosa Izvor: Instagram/tea_tairovic

Atraktivna Tea Tairović, koja ne silazi sa vrha liste najpopularnijih pevačica i pravi haos u zemlji i u Evropi, Novu godinu će dočekati radno  Beogradu, ali fanove mnogo više zanima njen ljubavni život budući da ga vešto krije. Priznala je da joj se dopada jedan košarkaš, ali da je to samo platonska ljubav. 

“Imam simpatiju, reč je o jednom košarkašu kojeg nikada nisam videla uživo. Reći ću vam samo da je šest godina mlađi od mene i da je to platonska ljubav”, bila je tajnovita Tea Tairović koja je priznala da je duže vreme bez dečka, iako je mnogima teško poverovati u to, jer je nazivaju i najpoželjnijom pevačicom.

Dve godine sam bez intimnih odnosa“, izjavila je Tea, koja je nedavno priznala da ima mnogo sujete na estradi i ispričala šta je doživela.

(MONDO/Informer)

Slični članci

Ostavite komentar