Početna » “NAMAŽI GRUDI, JAKO JE SUNCE”: Katarina Živković na Maldivima izbacila nove silikone, a svi su primetili i OVAJ DETALJ

“NAMAŽI GRUDI, JAKO JE SUNCE”: Katarina Živković na Maldivima izbacila nove silikone, a svi su primetili i OVAJ DETALJ

by admin

Katarina Živković je otputovala u toplije krajeve na zasluženi odmor i odmah se pohvalila atributima u kupaćem kostimu.

 Katarina Živković izbacila silikone u kupaćem
Izvor: instagram/katarina_zivkovic_official

Katarina Živković veoma vodi računa o svom telu, pa redovno odlazi u teretanu i pazi na ishranu, te je tako od pojavljivanja na javnoj sceni drastično promenila fizički izgled. Posle radnog perioda odlučila je da ugrabi malo sunca i nabaci ten u toplijim krajevima, pa je otputovala na Maldive na zasluženi odmor. Odmah se pohvalila fotografijom u kupaćem, a ovog puta je u prvi plan istakla grudi za koje su mnogi prokomentarisali da su “nove”. Takođe je “nabacila” i novi imidž i ponosno pokazala i pegice na licu od sunca, a neki su joj u komentarima skrenuli pažnju da je jako sunce i da bi trebalo da namaže grudi.

“Nikada nisam govorila o tome šta sam na sebi radila ili šta ću uraditi, ne zato što sam protiv zahvata, već zato što smatram da je to stvar moje intime, a i svakako su sve korekcije okom vidljive i ne mogu da se sakriju. Tačno je da vodim računa o svom izgledu i da se godinama negujem kod iste doktorke, ali isto tako vodim računa i o svom zdravlju, redovno treniram, pazim šta jedem, ali radim i na unutrašnjoj lepoti, jer smatram da nas najviše oblikuje ono što nosimo u sebi”, poručila je pevačica nedavno za “Alo”.

Pogledajte kako jeKatarina Živković nekada izgledala:

Na Maldivima se trenutno nalazi i glumica Jelisaveta Orašanin, koja je takođe pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar