Početna » NESTRUČNO RUKOVODSTVO, BEZ DANA TV ISKUSTVA! Voditelj dao OTKAZ NA GRANDU, pa raspalio – spomenuo Sašu i Lepu Brenu!

NESTRUČNO RUKOVODSTVO, BEZ DANA TV ISKUSTVA! Voditelj dao OTKAZ NA GRANDU, pa raspalio – spomenuo Sašu i Lepu Brenu!

by admin

Voditelj Goran Čomor dao je otkaz na televiziji Grand, a svoje razloge naveo je u postu na Fejsbuku.

 Screenshot from 2023-01-24 15-03-46.jpg
Izvor: YouTube/ Iz Profila Tv Grand/screenshot

Poznato lice “Grand” produkcije Goran Čomor odlučio je da da otkaz i prekine saradnju sa ovom medijskom kućom.

On je neko vreme vodio emisiju ”Grand koktel”. Međutim, kako je objasnio jutjub kanal čelnici preimenovali su je u ”Grand nostalgija” što se voditelju nije svidelo, pa je odlučio da napusti ovu televiziju. Goran je svoje razloge naveo i dodatno obrazložio putem svog Fejsbuk naloga, a za rukovodstvo nije imao reči hvale.

“Poštovani, kada sam dao otkaz na Grandu. Uradio sam to zbog nestručnog rukovodstva koje pored nemanja dana TV iskustva i određene školske spreme, nemaju ni talenat da naprave program. Savršeno zamišljena TV pretvara se u plej listu. Od 20-tak emisija, pala knjiga na dva slova. Ostavio sam kanal GRAND KOKTEL na preko 200 hilada pratilaca koji su oni preimenovali u ‘Grand Nostalgija’. Osuđeno na propast! Publika se ne laže. Ne pravi se televizija tako. Pitajte stručnjake! I da ne bude zabune. Sa ovim da se odmah razumemo, veze nemaju ni Saša Popović, ni Brena. Oni su maestralni u poznavanju istog”, napisao je voditelj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar