Početna » NIJE IMALA ZA HLEB, SAD SE ČASTILA STANOM OD 200.000 €! Jovana kupila nekretninu u centru grada, tek da čujete OD KOGA!

NIJE IMALA ZA HLEB, SAD SE ČASTILA STANOM OD 200.000 €! Jovana kupila nekretninu u centru grada, tek da čujete OD KOGA!

by admin

Jovana Jeremić kupila je sebi stan na Dorćolu, a sada otkrila sve detalje i istakla da je jako ponosna na sve što je postigla.

 Jovana Jeremić kupila stan na Dorćolu Izvor: Pink screenshot

Voditeljka ne krije koliko je ponosna na svoj rad i obrazovanje, a naročito sada kada je uspela sebe da stambeno obezbedi. Jovana je sebi kupila stan u centru Beograda koji je odlučila da renovira u potpunosti. Njen budući dom nalazi se na Dorćolu i platila ga je 200.000 evra.

“Stan je stara gradnja i on će se ceo renovirati. U životu sam se uvek vodila energijom, a ovaj stan ima energiju od milion dolara, iako je star. Sa renoviranjem će me ovaj stan od 54 kvadrata izaći 200.000 evra. Sve sam sama zaradila svojim radom”, ističe voditeljka, a onda otkriva kako se baš odlučila za ovu nekretninu.

“U ovoj zgradi su živeli eminetni ljudi za vreme Josipa Broza Tita. Veliki političari, funkcioneri, diplomate i u ovoj zgradi ne može baš svako da ima stan. Kada sam ga kupila, bilo mi je bitno da imam parking mesto, jer je ovo centar Beograda. Prethodna vlasnica je žena koja je bila najpoznatija hemičarka za vreme Tita. Neću je imenovati, jer će svi znati ko je. Blagosiljala me je i rekla mi je da želi da mi ćerka toliko uspe u životu da nadmaši svoju majku na svakom polju”, kazala je Jovana.

Izvor: MONDO/ Blic

Slični članci

Ostavite komentar