Početna » “NISAM SE OPIRALA, JER SAM MISLILA DA ĆE ME UGUŠITI”: Slavna glumica silovana u 22 – Bio je go kada je izašao

“NISAM SE OPIRALA, JER SAM MISLILA DA ĆE ME UGUŠITI”: Slavna glumica silovana u 22 – Bio je go kada je izašao

by admin

Bruk Šilds u dokumentarnom filmu otkrila da ju je silovao muškarac iz filmske industrije

 bruk šilds
Izvor: Instagram

Holivudska glumica Bruk Šilds (57) snimila je dokumentarni film “Prety baby” u kojem je otkrila da je silovana kada je imala 22 godine. Zvezda istoimenog filma, u kojem se obnažila kada je imala samo 11 godina, otkrila je da se silovanje dogodilo nedugo nakon što je diplomirala, i želela da se posveti karijeri na filmu.

Glumica je rekla da je nakon završenih studija na Prinstonu otišla na večeru sa čovekom koji je trebalo da je ubaci u potencijalne projekte koji bi je “vratili na velika vrata”. Nakon večere ju je pozvao u svoju hotelsku sobu, “iz koje je na neko vreme nestao”.

Kada se vratio bio je potpuno go“, rekla je Bruk u dokumentarcu i dodala da se “nije opirala od straha da će je ugušiti”. “Nisam se opirala. Nisam. Potpuno sam se zaledila. Mislila sam da će ‘ne’ biti dovoljno, samo sam pomislila: ‘Ostani živa i beži'”.

“Znala sam kako se ‘odvojiti’ od svog tela jer sam to vežbala”, rekla je glumica i otkrila da je nakon zlostavljanja izašla iz hotela i plakala u taksiju koji ju je odvezao do stana najbolje prijateljice.

“Rekao mi je: ‘Ne verujem drugima, ali verujem tebi’. To je bilo tako otrcano i jadno. Tokom večere pila sam vino, došla sam do hotelske sobe, bila sam puna poverenja”.

Šilds, koja ima dve ćerke sa suprugom, producentom Krisom Henčijem, dugo je govorila o tome kako je bila se**ualizovana u Holivudu nakon što se pojavila gola u filmu “Pretty Baby” iz 1978, kada je imala samo 11 godina.

Bruk Šilds
Izvor: Youtube/ Good Morning America

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar