Početna » ONA JE TOALET-PAPIR ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU! Bukti rat između Jovane Jeremić i Tamate Đurić – Ne čerupam se s KOKOŠKAMA!

ONA JE TOALET-PAPIR ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU! Bukti rat između Jovane Jeremić i Tamate Đurić – Ne čerupam se s KOKOŠKAMA!

by admin

Starleta Tamara Đurić prozvala je Jovanu Jeremić u novogodišnjoj noći, a voditeljka joj nije ostala dužna.

 Pljušte prozivke između Jovane Jeremić i Tamare Đurić
Izvor: TV PInk/screenshot

Taman kada su svi pomislili da su se strasti stišale, Jovana i Tamara su najluđu noć dočekale na istom mestu, koncertu Ace Lukasa u jednom beogradskom hotelu, a za reprizu su bile na nastupu Aleksandre Prijović, gde se Jovana latila mikrofona. Tamara je ovu priliku iskoristila da pred reporterom Kurira opet potkači voditeljku: “Pa nisam je videla zato što je mala. Nije u mom vidokrugu, malena je. Možda mi je protrčala između nogu, a nisam je primetila”.

Novinara je interesovalo da li će leteti perje ako se sretne s Jovanom, a ona je i na to imala odgovor u svom stilu – “Ne! Ja ne nosim perje. Zna se ko nosi perje, pa može da poleti. Ja se s kokoškama ne čerupam” obrazložila je ona aludirajući na Jovanu, koja se ubrzo oglasila.

Moram da vam kažem da Tamara Đurić nije moj nivo da bih je komentarisala. Ona je ostala u 2022. godini i rijaliti mrtvace nećemo oživljavati, nećemo ih reanimirati. Za razliku od nje, ja sam fatalna žena i nisam toalet-papir za jednokratnu upotrebu, a to može da potvrdi i njen momak, koji je pomno pratio moj nastup sa Aleksandrom Prijović. Ja Tamari za Novu godinu želim sve najbolje i da bar jednom u životu oseti šta znači kad te muškarac iskreno i duboko voli, ako nije do sada to osetila. Povodom nje se više neću oglašavati, šta god ona o meni bude izjavljivala u medijima. Sve što bude izjavila smatraću kao izliv ljubomorne žene prema meni i mojoj ličnosti i svemu što ja na pravi način predstavljam u Srbiji, a naročito prema mom ispravnom sistemu vrednosti za koji se zalažem”, poručila je Jovana i dodala:

“Što se tiče visine, pošto ona, evo već treći put kad sam ja u pitanju, to potencira, vidi se da baš pati od tog kompleksa i kada se već dotakla toga, neka javnost zna da je Tamara niža od mene sa sve štiklama od 14 centimetara. Kada prođem pored nje, gleda me u bradu, tako da je besmisleno to što ona priča. Ona ne podnosi što ja dominiram jer je i ona Lavica, ali zaboravlja da sam ja Škorpija Lavica, i to je daleko jača kombinacija. Neka zna da se klub zatvara kada je kažem fajront i za to mi nisu potrebni drugari mafijaši, iako ih imam, već samo moja harizma, koja je i više nego dovoljna.

Pogledajte Jovanu na Lukasovom nastupu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar