Početna » OPTUŽILA VODITELJE ZA NEUSPEH SVOJE PESME: Srpska pevačica bez dlake na jeziku u emisiji – Dirigujete nam šta da pevamo!

OPTUŽILA VODITELJE ZA NEUSPEH SVOJE PESME: Srpska pevačica bez dlake na jeziku u emisiji – Dirigujete nam šta da pevamo!

by admin

Biljana Sečivanović je iznenadila u emisiji kada se obrušila na voditelje zbog toga što joj pesma nije prošla onako kako je očekivala.

 Biljana Sečivanović optužila voditelje za neuspeh pesme
Izvor: Instagram/bilja_secivanovic

Tu ste krivi vi voditelji, ne ti konkretno, jer ti nama ne diriguješ šta ćemo pevati, a u mnogim emisijama traže da se pevaju vesele pesme i zbog toga je zapostavljena”, izjavila je Biljana Sečivanović, a voditelj Zoran Pejić Peja ju je u tome ohrabrio.

“Nemoj slušati moje kolege voditelje, već je ponovo pokreni i oživi pesmu da dobije publicitet koji zaslužuje“, poručio joj je u emisiji “Pesmom za dušu”, a kolega Nenad Manojlović, inače brat Rade Manojlović za koju je javno pričao da nisu u dobrim odnosima, dao joj je vetar u leđa povodom nove pesme.

“Sećam se kada je izašla pesma o sinu, i danas se ježim i čudi me da je nisi više forsirala jer je prelepa, ali slažem se sa Pejom, trgni se“, poručio joj je kolega.

Biljana je u julu 2021. godine drugi put rekla sudobnosno “da” svom izabraniku Aleksandru Nediću. Godinu dana nakon što su obavili građansko venčanje u Grockoj, venčali su se i u crkvi i organizovali svadbeno veselje, a pogledajte kako su izgledali:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar