Početna » OTKRILA SVE O PRELEPIM ĆERKAMA! Suzana je na Teodoru posebno ponosna, a Natalija se bavi ilustrovanjem poštanskih marki!

OTKRILA SVE O PRELEPIM ĆERKAMA! Suzana je na Teodoru posebno ponosna, a Natalija se bavi ilustrovanjem poštanskih marki!

by admin

Devedesete godine su donele turbulenciju u mnogim slojevima društva, ali Suzana Mančić će ih pamtiti po svojim ćerkama na koje je jako ponosna.

 Suzana Mančić o ćerkama
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Suzana Mančić iza sebe ima veoma uspešnu karijeru, a gostujući u emisiji “Puls Srbije” na Kuri televiziji voditelju Ivanu Gajiću otkrila je kroz kakve torture je prozalila zbog izgleda i kako joj je Saša Popović makazama isekao sve suknje. Voditeljka je progovorila i o svom najvećem ponosu, ćerkama Nataliji i Teodori.

Ćerke Teodoru i Nataliju, Suzana je dobila u braku sa Nebojšom Kunićem, a poznato je da su obe izuzetno lepe devojke. Za Nataliju kažu da je “preslikana” Anđelina Džoli, a Suzana je sada otkrila nešto više detalja o njima.

Ona se osvrnula na dostignuća njenih ćerki Teodore i Natalije, rekavši da je Natalijina ilustracija izabrana za marku Pošte Srbije.

“Ja sam se krajem osamdesetih udala, a devedesetih sam dobila obe ćerke, na koje sam jako ponosna. Danas je Teodora položila dva ispita za master na fakultetu. Rekla sam joj da sam baš ponosna na nju. A Natalija je novinar, fotograf i ilustrator. Školovala se za fotografa, a dar za pisanje je pokupila od dede koji je bio novinar ‘Borbe’, ali da će joj i crtanje ići od ruke, to mi nikad ne bi palo na pamet. Njena ilustracija je izabrana za marku Pošte Srbije”, rekla je Mančićeva.

Voditeljka Suzana Mančić koja je izgledom žarila i palila, svojevremeno se slikala za srpsko izdanje časopisa Plejboj, a jednom prilikom je istakla i zašto je odbila da se fotografiše za hrvatsko izdanje iako je, kako je istakla u pitanju bila pozamašna suma. Pogledajte Suzanu sa ćerkama Natalijom i Teodorom:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar