Početna » PEVALA NA SVADBI NA KOJOJ JE MLADENCIMA STIGAO POKLON OD 250.000 EVRA! Viki Miljković objavila snimak – “Hit totalni!”

PEVALA NA SVADBI NA KOJOJ JE MLADENCIMA STIGAO POKLON OD 250.000 EVRA! Viki Miljković objavila snimak – “Hit totalni!”

by admin

Viki Miljković je među onim pevačima koji su traženi na glamuroznim slavljima, a jednim takvim je i sama bila iznenađena.

 Viki Miljković na svadbi na kojoj su mladenci dobili Ferari
Izvor: TV Pink / screenshot

Pevačica Viki Miljković, kojoj firma sa nekretninama koju je otvorila tokom pandemije sa suprugom Tašketom donosi odličnu zaradu i proširili su je na tursko i američko tržište, često peva na glamuroznim svadbama, mahom romskim i najčešće u inostranstvu. Upravo sa jedne takve je objavila i snimak na kojem je i sama iznenađena vrednim poklonom koji su dobili mladenci.

Viki je objavila snimak na kojem beli “Ferari” vredan čak 215.000 evra lagano stiže u salu za venčanje u kojoj su gosti, a uz video je napisala: “Hit totalni“. Nije otkrila ni o čijoj se svadbi radi ni gde je organizovana, ali su pretpostavke da je ipak u pitanju inostranstvo.

Činjenica je da se na romskim svadbama uvek zaradi najviše novca i da bakšiš pljušti sa svih strana, a nekolicina srpskih pevača je u skupini najtraženijih na takvim tezgama na kojima je angažovan i voditelj Zoran Pejić Peja, koji zna sve estradne tajne i koji je jednom prilikom za medije otkrio da su mu takvi angažmani doneli i kuće i stanove u Srbiji.

00:24

Viki Miljković objavila HIT video sa romske svadbe
Izvor: instagram/viki_miljkovic

Izvor: instagram/viki_miljkovic

“Njihova veselja su maratonska, ali oni su tako velika gospoda i džentlmeni, oni odmah vode na Šanzelize i ima jedan fin restoran pored zgrade Lui Vitona gde mi obično jedemo škampe, dagnje i jastoge, puževe i to je tamo takav specijalitet koji se služi na jednom ogromnom ovalu punom leda. Taj ugođaj i te večeri i druženja, to je nešto posebno”, ispričao je jednom prilikom za Grand voditelj koji je godinama radio u Parizu.

Viki je angažovana i kao prodavac nekretnina u luksuznom stambenom kompleksu na Bežanijskoj kosi koji je izgradio Saša Popović, a u jednom danu prodala je čak 50 stanova.  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar