Početna » PEVAŠ U POLICIJI ČEŠĆE NEGO PO KLUBOVIMA! Devito žestoko uzvratio reperu na prozivke – u krevetu sa njim ZGODNA CRNKA!

PEVAŠ U POLICIJI ČEŠĆE NEGO PO KLUBOVIMA! Devito žestoko uzvratio reperu na prozivke – u krevetu sa njim ZGODNA CRNKA!

by admin

Rat repera se nastavlja, pa je Devito uzvratio kolegi Miliju na tvrdnje koje je izneo u javnost dan nakon što je objavio pesmu.

 Devito uzvratio Miliju na prozivke
Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Nakon što je reper Marko Milivojev Mili javno isprozivao popularnog repera pod umetničkim imenom Devito, navodeći tvrdnje da je imao intiman odnos s muškarcem, oglasio se i on na društvenim mrežama i uzvratio kolegi istom merom. 

“Mili, brate moj, kada se vratiš iz Ciriha nakon prvog nastupa posle dve godine, javi da te provozam ‘lambom’ do 29. novembra, do MUP-a, pošto tamo pevaš češće nego po klubovima“, poručio je Devito Miliju u objavi na Instagramu, na kojoj leži u krevetu sa zgodnom crnkom i nosi masku na licu, a potom mu je pokazao srednji prst i dodao: “Mili, dođi da ga du*aš malo”.

Marko Milivojev Mili obrušio se na kolegu zbog pesme “Mili” koju je juče objavio. “Neki su mi nudili svoje ‘Mili Mili’ pesme, jurili me da snimim i govorili da imaju hit pesmu za mene. Kada sam ih iskulirao (jer ja radim sam svoje pesme), snimili su ih oni. A neki koji pevaju puno o ženama, a zapravo vole muškarce su ljuti, jer nisam hteo da se družim s njima. Kada bih krenuo da razotkrivam ove ‘repere’ verovatno ne bi postojali više, bar ne kao reperi”.

“Čuo sam da je taj ‘reper’ p***o drugom ‘reperu’ u Cirihu i to je sasvim ok. Sporno je što glume da su ono što nisu, kriju se iza maske, a zapravo vole sa maskom“, poručio je Mili. 

Poznato je da se Devito u javnosti uvek pojavljuje i nastupa s maskom na licu koja je postala njegov zaštitni znak, a objašnjava da je to u nameri da ga publika zavoli isključivo zbog pesama.

Jednom je ipak uhvaćen na ulici bez maske, pa pogledajte kako izgleda:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar