Početna » POKUŠAVAJU DA ME PRISILE DA IM DAM NOVAC! Diskvalifikovani učesnik Zadruge upozorio sve – “Hteli su da me odrade”

POKUŠAVAJU DA ME PRISILE DA IM DAM NOVAC! Diskvalifikovani učesnik Zadruge upozorio sve – “Hteli su da me odrade”

by admin

Bivši učesnik Zadruge 5, Stefan Mihić oglasio se na društvenim mrežama i upozorio svoje pratioce na nesvakidašnje okolnosti u njegovoj okolini.

 Stefan Mihić upozorio sve na prevaru
Izvor: YouTube/Zadruga Offical/Instagram/ stefanmihicofficial/printscreen

On je napisao da postoje ljudi koji pišu njegovim prijateljima i pokušavaju da mu iznude novac – “Moram da se oglasim jer određena grupa skemera piše mojim prijateljima i oglašava se javno, grupa koja je pokušala da me odradi za novac a sad pokušava da me prisili da im dam isti, misleći da me uplaše šaljući poruke okolo, moram vam poručiti jedno, imate posla sa čovekom koji je j**** pred 20 miliona ljudi, pa me nije bilo sramota, a kad vas nađem j***** i vas”, poručio je ljutito Mihić.

Pre sukoba s obezeđenjem u Zadruzi, Mihić je ušao u sukob sa Nenadom Macanovićem Bebicom sa kojim je razmenio gnusne uvrede. Zadrugar mu je zapretio batinama, nakon čega je obezbeđenje intervenisalo, a Mihić učinio nedopustivo – suprotstavio im se i fizički se obračunavao sa obezbeđenjem što je dovelo do kraja njegovog rijaliti učešća.

Izvor: Instagram/stefanmihicofficial

Stefan je snimio video nakon što je diskvalifikovan iz Zadruge zbog agresivnog ponašanja, on je tada poručio da je posle izlaska iz rijalitija navodno bio u policiji, a potom i u bolnici.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar