Početna » POSLE RASKIDA VERIDBE ŽIVI ŽIVOT IZ SNOVA: Marija za godinu dana postala najsrećnija žena, a ovo je MUŽ kojeg je krila!

POSLE RASKIDA VERIDBE ŽIVI ŽIVOT IZ SNOVA: Marija za godinu dana postala najsrećnija žena, a ovo je MUŽ kojeg je krila!

by admin

Marija Egelja je posle raskida veridbe sreću pronašla kraj uspešnog biznismena za kojeg se udala i s kojim ima sina Aleksu.

 Kako izgleda muž Marije Egelje
Izvor: Instagram/Marija.Egelja

Voditeljka Marija Egelja porodila se početkom novembra prošle godine i rodila dečaka, te prvi put postala mama, a da uživa u novoj ulozi i u braku govore njene objave na društvenim mrežama. Ljubavna priča lepe voditeljke je poznata – da je posle raskida dugogodišnje veze upoznala čoveka svog života kojem je vrlo brzo rekla “da” i rodila dete. U pitanju je bivši fudbaler, a današnji biznismen Aleksandar Dabić.

Posle kraha duge veze i raskida veridbe, Marija je dugo krila da je ponovo emotivno ispunjena, da bi to javno priznala u martu prošle godine. Već u julu je odjeknula vest da je u drugom stanju, a nekoliko dana kasnije je potvrdila i da se udala! Za nju je prošla godina definitivno bila najlepša i najuspešnija, a voditeljka se više ne trudi da skriva svoj privatan život, pa sve češće objavljuje i fotografije svog supruga.

Pogledajte kako izgleda čovek koji joj je osvojio srce i od života joj napravio najlepšu bajku za kratak vremenski period:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar