Početna » PRE 6 MESECI SAM MOGLA DA UMREM – ZA 20 MINUTA ME NE BI BILO! Stanija prvi put pričala o drami zbog estetske korekcije

PRE 6 MESECI SAM MOGLA DA UMREM – ZA 20 MINUTA ME NE BI BILO! Stanija prvi put pričala o drami zbog estetske korekcije

by admin

Stanija Dobrojević voli da izgleda lepo i prati trendove, pa joj estetski zahvati nisu strani, a jedno ulepšavanje ju je umalo koštalo života.

 Stanija mogla da umre zbog operacije
Izvor: Instagram/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević se nedavno vratila iz Amerike i uskoro će u svojstvu gošće ući u Zadrugu, za koju je ugovor potpisala još pre nekoliko meseci, a do tad aje otkrila šta se dešava u njenom životu, ima li nove ljubavi na pomolu, ali i govorila o plastičnim operacijama i korekcijama na svom telu. Zbog jedne je umalo izgubila život, a sada je o svemu tome otvorila dušu.

“U našoj prirodi je da volimo lepo da izgledamo i kako vreme prolazi, pristalica sam svega za podmlađivanje. Ne volim kada se lažu devojčice, da su mi zadnjica i zubi veštački, da sam vadila rebra, možemo svima na rendgenu da dokažemo suprotno. Radila sam grudi nekoliko puta. Sada sam se ugojila sedam kila, sve mi ode u zadnjicu i u obraze, i onda ljudi misle da sam nešto radila na licu.Ne smem na licu puno šta ni da radim, pre pola godine sam mogla da umrem. Alergična sam na hijaluron, i ranije sam imala reakciju na ustima, i onda smo radile na licu. U momentu dok mi je doktorka davala injekcije, desila se alergijska reakcija, hvala Bogu, doktorka me je bocnula i povratila. Gušila sam se i osećala da gubim sebe, bilo je strašno. Doktorka mi je rekla da bih umrla posle 20 minuta da ona nije ovako reagovala. Estetski zahvati nisu za igranje i treba pažljivo birati kod koga se rade”, ispričala je Stanija Dobrojević, koja vodi život na relaciji Srbija – Amerika, pa udvarače ima i tamo i ovde.

“Sada smo u Americi imali neku proslavu, bilo je naših ljudi, a i Amerikanaca koji tamo ne znaju ništa o meni, totalno sam nepoznata. I ako me baš neko gleda i dopadnem mu se, znam da je to zbog onoga što vidi, a ne zato što sam Stanija. Prišao mi je jedan čovek, desetak godina stariji, multimilioner, ima privatni avion, ma ludilo. Pitao me je za Instagram, pokazala sam mu i rekao mi je samo: ‘Već sam se od prvih slika umorio od tvog stila života. Bićeš ti nekome jednog dana super trofej žena‘. To me je uvredilo i odmah sam mu odgovorila, nakon čega je on uzeo svoj telefon i pokazao mi fotografiju ranča, kuća, krave okolo, livada, i pitao me je da li bih mogla da živim taj stil života. Rekla sam mu: ‘Uvek sam govorila da bih da odem na neku planinu da čuvam ovce‘ i tu sam ga opet zaintrigirala, ali sam mu rekla da nisam završila sa ovim svetom”, priznala je sve starleta, koja je prošle godine kupila stan u Rumi, opremila ga po svom ukusu i danas u svom raju uživa sa psom Pablom.

“U Srbiju dolazim najviše zbog porodice, mama dolazi kod mene stalno na kafu ili ja kod nje, dosta vremena provodim i sa bratom, kao i sa bakom i dekom. Trudim se da ih viđam što više, njih dvoje imaju predivnu baštu i uživam tamo kada je lepo vreme. Brat je dolazio kod mene u Ameriku, mami je vreme, počela je da uči engleski”, otkrila je Stanija, koja je veoma vezana za svoju porodicu, a bez oca je ostala sa svega deset godina.

“Moja mama je velika dama, uvek je bila fina i odmerena. Naučila me je manirima, ali sam zbog bunta bila sklona da izazivam, provokativno slikam, pravim skandale. Sada tek u ovo vreme shvatam da je mama za sve bila u pravu. Možda je sada mirnija i zadovoljnija mnome. Nikada je nisam slušala, uvek sam radila po svom. Hvala joj što je iznela sve”, smatra sada Stanija koja uživa u životu, ali i priželjkuje da postane mama.

(MONDO/Blic)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar