Početna » PRE PET GODINA SE POVUKAO ZBOG BOLESTI: Gagi Jovanović otkrio kako se sada oseća – “Dosta vremena sam proveo u prirodi”

PRE PET GODINA SE POVUKAO ZBOG BOLESTI: Gagi Jovanović otkrio kako se sada oseća – “Dosta vremena sam proveo u prirodi”

by admin

Dragan Jovanović je otkrio da li radi na novim projektima nakon što se suočio s ozbiljnim zdravstvenim problemom i napravio pauzu.

 Dragan Gagi Jovanović o zdravstvenom problemu i vraćanju glumi
Izvor: Youtube/RTS Zabava

Glumac Dragan Gagi Jovanović se pre nekoliko godina suočio s ozbiljnim zdravstvenim problemom – diskus hernijom, zbog čega je morao da se povuče sa scene, a srećom, izbegao je operaciju zahvaljujući strogoj disciplini. Promenio je i životne navike, te mir pronalazi najviše van Beograda, u prirodi.

Gagi Jovanović se povukao iz pozorišta još 2018. godine, ali nije ni slutio da će pauza trajati skoro pet godina. Kada mu je zdravlje to dopuštalo, povremeno je igrao u filmovima i serijama, ali se predstavama nije vraćao, jer su napornije.

Glumac se sada bolje oseća i trenutno radi na novom projektu sa prijateljem, rediteljem Vasilijem Nikitovićem, a u pitanju je film i serija “Kruna”. Priznaje da se uželeo posla, naročito s pojedinim ljudima i u ambijentu koji mu prija.

Poslednjih godina sam živeo, ali sam malo i radio, mnogo razmišljao, beležio najviše poeziju, ali i prozu. Bavio sam se stvarima koje me zanimaju. Zdravlje mi je sada mnogo bolje, bolove u kičmi osećam ponekad, ali su sada podnošljivi, mogu da funkcionišem. Dosta vremena sam proveo u prirodi, na Zlatiboru”, otkrio je glumac o svom zdravstvenom stanju.

Gagijevu ćerku, takođe uspešnu glumicu koja je talenat nasledila od roditelja, Anđelu Jovanović, trenutno možete gledati u seriji “Pad”, snimljenoj po životnoj priči Žarka Lauševića, čije emitovanje je subotom i nedeljom na kanalu Superstar TV

Pogledjate i šta je Anđela izjavila o svojoj ulozi:

Anđela Jovanović o seriji Pad
Izvor: YouTube/Firefly Productions

(MONDO/Gloria)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar