Početna » RECIKLIRAM STARE HALJINE, KRIZNO JE VREME! Srpska pevačica ne želi više da RASIPA novac – “Na pijaci sam svaki dan”

RECIKLIRAM STARE HALJINE, KRIZNO JE VREME! Srpska pevačica ne želi više da RASIPA novac – “Na pijaci sam svaki dan”

by admin

Popularne pevačice su poznate po tome da mnogo novca izdvajaju na krpice i scensku garderobu, koju neretko obuku samo jednom tokom gostovanja u nekoj emisiji ili na nastupu.

 zlata Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Međutim, ima onih koje su rešile da smanje budžet i svoju garderobu obuku više puta, ali u drugačijem obliku. Među njima se našla pevačica Zlata Petrović koja je svojevremeno trošila previše novca na haljine, kostime, šnajderke i modne kreatore. Zlata je nedavno na pragu sedme decenije sve oduševila u izazovnom izdanju, a kako je otkirla rešila je da okrene novi list.

Pevačica je priznala da prepravlja i sređuje stare kreacije, jer ne želi da novac ”baca” na stvari koje će obući jednom ili dva puta. Zlata je na sceni već četiri decenije, a oduvek je važila za nekoga ko vodi računa o tome kako će se pojaviti u TV emisijama ili na nastupima. U poslednjih pet godina stvari su se drastično promenile i ona više ne želi niti ima da daje novac na odeću koju posle jednog nošenja više nikome nisu potrebne.

Postala sam ekonomična i više se ne rasipam na ono što mi neće biti potrebno. Stare haljine recikliram, krizno je vreme. Obrađujem i prekrojim. Uvek napravim nešto novo. Kada me moja Goca Božinovska vidi, misli da sam kupila nešto novo, pa kaže: ‘Zlato, gde si to uzela, mnogo ti je lepa ta nova haljina'”, poručila je Zlata.

Pevačica je potom otkrila i kako izgleda u kućnom izdanju, što sve češće možemo videti na društvenim mrežama njenog sina Jovana Pejića koji je snima svakodnevno i šeruje sa pratiocima – “Sin me snima u svim situacijama. Nekada izgledam kao đavo, da prepadnem i sebe. On kaže da sam simpatična. Ja nemam problem s tim. Ja sam na pijaci svaki dan. Smešnija sam i ružnija sa ovom šminkom. Kući i na pijaci se mnogo lepše osećam”, iskrena je Zlata koja je godinama na ratnoj nozi sa koleginicom Snežanom Đurišić, o čemu je nedavno govorila i otkrila zbog čega je njihov sukob eskalirao nakon skoro dvadeset godina.

(MONDO/Republika)

Slični članci

Ostavite komentar