Početna » RENTIRATI STAN U BEOGRADU, ŽIVETI SAM I KUPOVATI HRANU NIJE LAKO! Dalila u suzama: Da li je moguće da mi se ovo dešava?

RENTIRATI STAN U BEOGRADU, ŽIVETI SAM I KUPOVATI HRANU NIJE LAKO! Dalila u suzama: Da li je moguće da mi se ovo dešava?

by admin

Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević sumirala je utiske iz prošle godine, a prvo se dotakla rijalitija koji je obeležio njen život i rasplakala se pred kamerama.

 Dalila se rasplakala u emisiji
Izvor: Youtube/Hype TV/screesnhot

Nedavno je postala voditeljka, a na papiru je idalje u braku s Dejanom koji je našao novu devojku. Dalila je sada u emisiji istakla da se kaje što je uopšte ikada bila deo rijalitija, jer joj je doneo više loših stvari nego dobrih, a i zbog njega je napustila i fakultet posle prve godine.

Rijaliti je meni doneo najviše loših stvari. Kad kažem rijaliti ne mislim samo na rijaliti kao prostor, produkcijsku kuću, već na kompletan moj život koji sam provela tamo je bio jako loš i jako težak i ne hvalim se uopšte sa tim i nisam ponosna na bilo koji segment života u rijalitiju. Ne kažem sad za poslednju sezonu, Zadrugu 5 već sa moj kompletan ulazak u rijaliti. Jednostavno nisam ponosna što sam ikada bila učesnik rijalitija. Zbog rijalitija sam napustila fakultet. Nisam ponosna ali sam iz tih loših stvari navikla sebe da podstičem i da tražim nešto pozitivno i ja se nadam da sam uspela”, rekla je Dalila koja je nakon Zadruge nastavila svoj život samostalno, što joj nije lako palo, s obzirom na to da je pet godina bila u braku.

Započeti život da budem sama u velegradu, živeti sama u stanu i da ga plaćaš i da kupuješ hranu, nije lako. Znam nekada da zaplačem tako. Sednem sama u kuću i kažem da li je moguće da mi se ovo dešava. I dalje sam ja u nekoj euforiji, nekoj depresiji, svašta mene tu uhvati, ali dobro, idemo dalje. Mogu da kažem da sam ponosna na sebe što se tiče ovog života, ali nisam ponosna na prošlost”, rekla je Dalila.

Dalila je sa knedlom u grlu pričala o svom životu i greškama zbog kojih se kaje. Na pitanje u kojim momentima je najemotivnija Dragojevićku su obuzele emocije i čak se rasplakla u sred emisije – “Najemotivnija sam kada ostanem sama, to mi je onako… Nemam pojma. Juče sam se vratila od kuće i onda sve te neke emocije. Najgore mi je kad sam sama, sve mi se izmeša i sve loše stvari i dobre stvari i onda kažem sama sebi: ‘Koja u stvari emocija vlada u meni?’ Uvek se tu nađe neko koga mogu da pozovem, da li je to mama ili otac ili drugarica… Marijana me dosta zna oraspoložiti. Ali dobro, dosta loših stvari je bilo i ne može to preko noći da se iskoreni”, izjavila je Dalila za Hajp televiziju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar