Početna » SA ZLOBOM SE BORIM OD OSNOVNE ŠKOLE! Stanija i Kaća o lošim iskustvima – “Uvek je pitanje koja je skuplje obučena”

SA ZLOBOM SE BORIM OD OSNOVNE ŠKOLE! Stanija i Kaća o lošim iskustvima – “Uvek je pitanje koja je skuplje obučena”

by admin

Stanija Dobrojević i Katarina Grujić gostujući u jednoj emisiji progovorile su o ljubomori, kao i o netrpeljivosti koja vlada među kolegama.

 Stanija i Katarina Grujić o ljubomori
Izvor: YouTube/Ami G Show/Kurir/screenshot

Ona je progovorila o lošim iskustvima i šta je sve ono što je preživljavala i sa čime se i dan danas bori.

“Zlobu, ljubomoru, klevete, ružne komentare, trpim odavno… Nije lako nositi se sa tim, ali ja se sa tim borim od malena i Osnovne škole. Uvek sam bila đak sa svim peticama, uvek sam bila vrcava i dečaci su me voleli, nesvesno sam izazivala ljubomoru”, rekla je Stanija u emisiji Magazin In.

Katarina Grujić se složila sa Stanijom, ali kako tvrdi smatra da je veći problem netrpeljivost koja vlada među kolegama na estradi.

“Slažem se da to datira od detinjstva, ali danas je tek probem u poslu i među pevačicama. Uvek je pitanje koja je bolja, lepša, skuplje obučena… Više bih volela da se koleginice više drže zajedno, kao što to čine muškarci…”, dodala je Katarina Grujić koja pokreće biznis sa rođenom sestrom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar