Početna » SAMO MU CIRKUS FALI: Nući iskopirao Kasandru, pratioci ga urnisali – “Na štikle da sam se popeo, veći sam muškac od vas”

SAMO MU CIRKUS FALI: Nući iskopirao Kasandru, pratioci ga urnisali – “Na štikle da sam se popeo, veći sam muškac od vas”

by admin

Nući reagovao zbog komentara na račun njegovog izgleda na dodeli MAC nagrada

 Nući kao Kasandra
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Igor Panić Nući napravio je pometnju na drugoj večeri dodele MAC nagrada. Reper se na svečanosti pojavio obučen u belo od glave do pete, s korsetom, predimenzioniranom jaknom i znojnicom na koju su bili prikačeni kristali.

Pratiocima na društvenim mrežama nije bilo drugo da “udare na njegovu muškost” zbog belog korseta koji je virio ispod jakne, ali i trake na glavi koja ih je podsetila na junakinju hit serije devedesetih Kasandru. Članica cirkusa koja prolazi kroz porodičnu i ljubavnu dramu nastupajući u cirkusu, baš kao i Nući, nosila je na glavi ukras sa kristalima.

“Nući isti Kasandra, samo mu cirkus fali”, glasio je jedan od komentara na njegovom Instagramu, zbog čega se oglasio i poručio svima “da je i dalje veći muškarac od svih koji komentarišu”: “J**iga, razumem vas, pojedince. Stavim korset i kreon i opet muževniji od svih vas nabrijanih, isforsiranih šmekera. Muškost dolazi iznutra, ne gradiš je time šta je na tebi. ili je imaš ili je nemaš. Svoju ne mogu da ubijem ni na štikle da sam se popeo. Na drugom smo levelu braćo, shvatićete za 7-8 godina, a možda i nikad. Hvala za sinoć, voli Nuccika”.

Pogledajte Nućija:

Izvor: Kurir/Damir Dervišagić

A, potom i Kasandru:

Izvor: YouTube/Screenshot

  Ovako su izgledali ostali izvođači na dodeli nagrada:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar