Početna » SAMO STRAST ME JE DRŽALA: Zlata bila u braku tri puta, priznala da se ne snalazi – “Da li sam kukavica ili sam hrabra”

SAMO STRAST ME JE DRŽALA: Zlata bila u braku tri puta, priznala da se ne snalazi – “Da li sam kukavica ili sam hrabra”

by admin

Zlata Petrović se prvi put udala sa 14 godina i iza sebe ima buran ljubavni život, a priznaje da se baš i ne snalazi u zajednici.

 Zlata Petrović o vezama i muškarcima
Izvor: TV Pink / screenshot

Zlata Petrović je poznata po iskrenosti i onome “što na um, to na drum”, pa je priznala i da je imala intimne odnose na parkingu, zbog čega je jedna od omiljenih domaćih pevačica, a tako je i ovog puta pred kamerama otvorila dušu na temu muško-ženskih odnosa.

Bila je tri puta u braku i ima dva sina, Mikija sa pevačem Hasanom Dudićem i Jovana sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom. Danas je slobodna žena i ispunjena na svakom polju, a ističe da sebe nikada nije ni videla u doživotnoj zajednici s jednim muškarcem.  

“Ne znam da li da kažem za sebe da sam kukavica ili hrabra žena, pre bih rekla da sam hrabra. Ja sam bila u svojim vezama pet, šest godina, to je bio limit. Kad više nije odgovaralo, razišli smo se. Ništa nisam trpela, toga nikad nije bilo niti prevara, sa moje strane nikada, a ni za drugu stranu ne znam. Za mene to ne postoji. Dok je bilo strasti ja sam bila tu, mene je samo strast držala. Ne znam za žene koje žive 20, 30 godina, ja to nisam dočekala”, iskrena je bila Zlata u emisiji “Magazin In”. 

“Trpeti ne, ali ugađati svom muškarcu, uvek da. Mislim da to treba da postoji, i muškarac prema ženi i žena prema muškarcu”, nadovezala se Katarina Kaja Ostojić, u čemu su je svi podržali, pa je dobila aplauz. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar