Početna » SAŠA POPOVIĆ ODBRUSIO JELENI KARLEUŠI – “NIJE JOJ LAKO!” Godinu i po je nema u Grandu, a prozivke i dalje PLJUŠTE!

SAŠA POPOVIĆ ODBRUSIO JELENI KARLEUŠI – “NIJE JOJ LAKO!” Godinu i po je nema u Grandu, a prozivke i dalje PLJUŠTE!

by admin

Saša Popović je odgovorio Jeleni Karleuši na njeno “proročanstvo” o Zvezdama Granda, čiji je i ona nekada bila deo – u žiriju.

 Saša Popović odbrusio Jeleni Karleuši
Izvor: TV Pink/screenshot/Instagram/screenshot/karleusastar

Osim ovoga, Jelena Karleuša je ispisala i svoje proročanstvo za Zvezde Granda, a tim povodom se oglaiso i Saša Popović, nekadašnji direktor Grand produkcije. Za njega je navela da ga vidi na sudu, jer će ga, prema njenim predviđanjima, tužiti kompanija koja je kupila Grand zbog pada rejtinga, kao i da će se on preseliti u Opatiju, da će isploviti svojim novim brodom i da će tada poslednji put biti viđen.

“Pošto nas svako malo pominje, čini mi se da Jeleni baš nedostajemo! Očigledno joj fali popularnost koju donose Zvezde Granda, jer zna da su naši rejtinzi nedostižni! Nije lako kada nisi u najgledanijoj emisiji u regionu“, poručio je Saša Popović kratko za Kurir. 

“Talentovana je da piše bajke. Brojke svake subote pokazuju realne brojke”, izjavio je Aleksandar Milić Mili, koji se takođe našao u “Jeleninom proročanstvu”.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar